1/2

Znate i same, toliko toga lepog želimo da zapamtimo, ali to prosto nije uvek moguće. Ali, zato su tu fotografije, najbolji način da ovekovečimo i zapamtimo najlepše detalje našeg života i, što je još bolje, uvek im se vratimo kad god poželimo. Sećanja blede, ali fotografije ostaju!

Upravo jedan takav bitan momenat u životima svih nas jeste venčanje. Računamo da je to samo jednom i zato želimo da nam taj dan zauvek ostane u najlepšem sećanju. Verujemo da osećaj kada svog budućeg muža pogledate i poljubite ispred oltara sigurno nikada nećete zaboraviti, ali tu su i drugi detalji koje ćete možda prevideti tokom samog velikog dana, ali ćete sigurno želeti da i njih sačuvate tu negde.

Najpre, neka se vaš fotograf potrudi da uhvati ceo prostor, dekoraciju, goste… Sve što je potrebno da biste kao uspomenu sačuvale sliku celokupnog dana i sve što ga je činilo posebnim. 

detalji 1 Najlepši detalji na venčanju koje MORATE fotografisati

Jedan od dirljivijih trenutaka jeste onaj kada sa svojim ocem prilazite oltaru, a na suprotnom kraju vas čeka vaš budući suprug. Želećete da se uvek sećate toga!

detalji 2 Najlepši detalji na venčanju koje MORATE fotografisati

Ne zaboravite detalje vaše haljine i celokupnog izgleda. Pa, toliko ste se trudile da izgledate savršeno – to se mora ovekovečiti!

detalji 3 Najlepši detalji na venčanju koje MORATE fotografisati

Neka vaš fotograf pokuša da uhvati izraze lica vaših gostiju tokom ceremonije. Svi osmesi, ali i suze radosnice podsetiće vas na najromantičniji dan u vašem životu. Osim toga, ponosni i razneženi osmeh majke je neprocenjiv!

detalji 4 Najlepši detalji na venčanju koje MORATE fotografisati

Bidermajer u krupnom planu? Podrazumeva se!

detalji 5 Najlepši detalji na venčanju koje MORATE fotografisati

Editors choice