Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Venčanje je jedan od najvažnijih dana u našim životima i želimo da ga pamtimo zauvek. Svaki detalj, svaku pesmu, svaki osmeh, svaku pomisao kako se lepo provodimo. Naravno, nije moguće uvek sve “zapisati” u sećanju, pa je neophodno da imamo i neko veštačko “pamćenje”. Video snimak može biti dobra stvar, ali ko zna koliko puta ćete sesti i odgledati sve ponovo, nekoliko sati.

Zato, fotografije su mnogo bolja opcija. Možda i lepša. Fotografije će uhvatiti samo onaj momenat koji vi želite, kada se osećate najbolje i kada želite da to ovekovečite. Ukoliko na svom venčanju imate fotografa, verovatno će on uhvatiti i mnogo drugih spontanih trenutaka, koji bi vam na video snimku, ali i uživo, promakli. U tome leži umetnost i sva lepota fotografije. Ako ste saglasne sa tim, vodite računa o tome kako ćete se fotografisati, a mi vam predlažemo kako da svoje najlepše trenutke sa venčanja ovekovečite sa svojim kumama.

U suštini, sve što treba da uradite jeste da budete opuštene, spontane, da se zaista lepo provodite i budete srećne. To će se na fotografijama videti. Sve ostalo, poza, ambijent i slično, manje je važno. Svakako, budite maštovite i fotografišite se u prirodi, sa svojim buketima cveća, sa smešnim izrazima lica, fotografišite se tako da se vaše glave uopšte i ne vide, već da akcenat bude na vašim cipelama. Sve dolazi u obzir!

kume Najlepše fotografije sa kumama koje svaka mlada mora da ima kume2 Najlepše fotografije sa kumama koje svaka mlada mora da ima kume3 Najlepše fotografije sa kumama koje svaka mlada mora da ima

Editors choice