Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Cveće ima moć da transformiše prostor iz potpuno bezličnog i dosadnog u čaroban, svež i šaren, te mu da i ličnost. Imai h u mnogo oblika i veličina i mogu lako da se prilagode vašoj ličnosti. Ono je prelepo i puno inspiracije. Caka: Ima toliko mogućnosti! I dok cvetni aranžmani izgledaju kao da nisu stvar oko koje treba razmišljati, ono je zapravo jako bitan deo slavlja i zahteva puno posla. Pronaći savršen cvetni aranžman može da ulepša ili upropasti vaše slavlje. Pogledajte naše savete koji će vam smanjiti anksioznost u odnosu na ovaj “problem”.

cvet1 Moć cveća

Odaberite cveće kao dodatak svom divnom danu

Sa ili bez cvećara?

Postoje dve stvari koje morate najpre da uzmete u obzir kada je cveće u pitanju – da li želite da ga neko sastai za vas ili ste više neko ko voli da uradi stvari sam. Nezavisno od prigode, možete da nađete već napravljene bukete ili da sami odaberete tipove cveća i uklopite ih po sopstvenoj želji. Dobra strana korišćenja cvećara je što ne morate da brinete o mogućim problemima aranžiranja koja mogu da nastanu – tu je cvećar da sve sredi. Loša strana je što se ne pitate mnogo za dizajn. Šta god da vama odgovara – od toga krenie. Sledeći korak je da sami shvatite šta želite.

Znajte šta želite

Recimo da se odlučite za cvećara. Samo zato što ne stavljate vi cveće u vazu ne znači da ne dizajnirate nešto. Cveće je vaša opcija i vaš dizajn, pa budite kreativni kada budete donosili odluke. Na primer, pošto znate koja je sezona, i koje boje tražite, možete biti u startnoj prednosti kada uđete u prodavnicu. Objasnite cvećaru šta želite, što na dovodi do sledećeg jako bitnog koraka – planiranje unapred.

Imajte plan

Znate šta želite i znate gde da nađete. Osnovni koraci su bili pokriveni. Ali, morate biti svesni da ne možete ostaviti sve za poslednji minut. Isplanirajte da idete ili kod cvećara i kažete mu koje cveće ili da sami kupite cveće i odnesete mu. Sve odluke i detalji o kojima odlučite ranije će dobro doći. Uzmite u obzir za koji tip zabave pravite aranžmane, te gledajte da budu prikladni.

Veće nije uvek i bolje

Konačni savet je samo cveće. Očito da želite cveće koje ima prijatan miris, koje je upečatljivo i interesantne boje, i koje je smelo u onome šta poručuje. To nije nužno način kojim bi trebalo da pristupite odabiru cveća. Zato, birajte pažljivo! Preveliko cveće može da bude iritantno i može da smeta ljudima koji su u sali. Takođe, zapamtite da su najbolji cvetni aranžmani oni koji su interesantne i upečatljive boje, a ne oni kojih ima hrpa. Preveliki aranžmani na stolu jednostavno nisu dobar odabir. Koristite veličinu i boju cveća kao dodatak dekoru i ne dozvolite mu da ga proguta.

Maja Luković

Editors choice