Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Nema onog muškarca i žene koji, kada su zaljubljeni do ušiju, ne žele da svoju radost i zadovoljstvo podele sa celim svetom. Svakako da budući mladenci žele romantične fotografije sa veridbe ili da objektivom ovekoveče najlepše ljubavne trenutke. Pa ponekad im sve ne ide po planu. Sudbina ili, u ovom slučaju, pas ponekad sami umešaju svoje prste. Kada su Megan i Kris odlučili da fotografišu svoje zaruke, nisu računali da će im njihov ljubimac pomoći da naprave tako magične fotografije koje su postale viralne i izazvale oduševljnje kod celog sveta. Njihov plan je bio da se zajednički fotografišu na lepom, jesenjem vremenu, ali je mali Lui preuzeo stvar u svoje ruke.

Buduće mlada rekla je da je želela da svoju zaljubljenost ovekoveči kamerom, dok se pas igra lišćem, ali pas nije imao nameru da se igra sam. Budući mladenci morali su da pažnju usmere na njega, umesto da iskažu svoju ljubav. Pa dobro, s obzirom da im je pas član porodice i ljubav prema njemu je bezgranična, zašto se i on ne bi našao na fotografijama veridbe.

Pa je tako Lui dospeo u prvi plan i u krupni kadar, totalno blokirajući svoje vlasnike iako je ovo njihov trenutak. Ali ko bi mogao da se naljuti na psa ovako milog pogleda i prelepih očiju?

mladenci i pas Fotografije ovih mladenaca posebne su zbog jedne sitnice

Editors choice