Videli ste već sve moguće svadbene dekoracije i hteli biste nešto što još niste videli, ili bar nešto neuobičajeno – voće je prava stvar za vas! Pored bogatog jesenjeg izbora sezonskog voća (u divnim bojama), tu je i uvek aktuelno južno voće, a dekoraciju će oživeti dodatak cveća, pa čak i povrća! Pronađite inspiraciju u ovim predlozima.

Crvene kruške

Postavljene kao na slici, na otpiljenom kolutu od sirovog drveta, u potpunosti prate ovogodišnji jesenji trend – boja i tekstura! Ovu ideju možete iskoristiti na mnogo načina. Možda vam crvene kruške deluju suviše zahtevno, ali ovu drvenu podlogu vam može napraviti svako ko ima testeru i deblju granu, a ovi originalni podmetači mogu da se upotrebe kako god vam padne na pamet.

Crvene narandže

Njihovo meso je crveno i u tome je originalnost i lepota. Dakle, aranžirajte ih prepolovljene, sa egzotičnim lišćem i cvećem fuksije.

Breskve i smokve

Minimalistički dekor predlaže nekoliko grančica sa zelenim lišćem i dve, tri manje breskve i smokve, onako usput.

Borovnice i smokve

Možete ih zameniti grožđem i šljivama, efekat će biti isti! Modro ljubičasta, tamno zelena i po koja bleda ruža…

Ananas

Ovo fantastično voće je samo po sebi dekor, samo treba da ga postavite na sto.

Limun

Debelo nasečeni kolutovi limuna, u niskim staklenim posudama, sa po jednom krupnom žutom ružom – odlična ideja. Ako ne volite žutu, upotrebite narandžu na isti način i stavite crvenu ili narandžastu ružu.

Comments