1/3

Svakako da je venčanje jedan od najvažnijih dana u životu svakog para, ali može se reći da je ovom paru, Kejsi i Levisu Bajrom, taj dan bio zaista poseban! Naime, oni su odlučili da svoje venčanje učine nesvakidašnjim i organizuju ga i dekorišu u skladu sa onim što oboje najviše vole – pričom o Hariju Poteru. I ukoliko ste samo možda pomislili da niko od vas nije veći fan mladog čarobnjaka, čekajte samo da vidite ove slike i sve će vam biti jasno! Kejsi i Levis su se toliko potrudili i oko najmanje sitnice da ćete ostati bez teksta. Venčanje je bilo prosto magično!

Bukvalno svaki detalj podsećao je na neki deo priče o Hariju Poteru, ne samo enterijer, već i cipele i nakit koje je nosila mlada!

hari poter 15 Magično venčanje inspirisano pričom o Hariju Poteru (GALERIJA) hari poter 22 Magično venčanje inspirisano pričom o Hariju Poteru (GALERIJA) hari poter 31 Magično venčanje inspirisano pričom o Hariju Poteru (GALERIJA) hari poter 41 Magično venčanje inspirisano pričom o Hariju Poteru (GALERIJA)

Editors choice