Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Svakako da je venčanje jedan od najvažnijih dana u životu svakog para, ali može se reći da je ovom paru, Kejsi i Levisu Bajrom, taj dan bio zaista poseban! Naime, oni su odlučili da svoje venčanje učine nesvakidašnjim i organizuju ga i dekorišu u skladu sa onim što oboje najviše vole – pričom o Hariju Poteru. I ukoliko ste samo možda pomislili da niko od vas nije veći fan mladog čarobnjaka, čekajte samo da vidite ove slike i sve će vam biti jasno! Kejsi i Levis su se toliko potrudili i oko najmanje sitnice da ćete ostati bez teksta. Venčanje je bilo prosto magično!

Bukvalno svaki detalj podsećao je na neki deo priče o Hariju Poteru, ne samo enterijer, već i cipele i nakit koje je nosila mlada!

hari poter 15 Magično venčanje inspirisano pričom o Hariju Poteru (GALERIJA) hari poter 22 Magično venčanje inspirisano pričom o Hariju Poteru (GALERIJA) hari poter 31 Magično venčanje inspirisano pričom o Hariju Poteru (GALERIJA) hari poter 41 Magično venčanje inspirisano pričom o Hariju Poteru (GALERIJA)

Editors choice