Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ovi sumorni, kišoviti dani malo su nam zamutili vidik sunčanog leta koje nas tek očekuje, pa smo odlučili da vam razvijemo maštu predivnim slikama koje mogu poslužiti kao inspiracija za vašu dekoraciju… svadbenu dekoraciju.

Ne mora baš svaka ceremonija biti gozba sa mnogo gostiju i narodnih kola, pa u skladu sa novim trendovima i glamuroznim standardima, rešili smo da vam prikažemo drugu stranu novčića.

Možete baš vi napraviti venčanje na otvorenom i to nije nemoguća misija ukoliko se poslužite prirodnim dobrima i lepotom koja se nalazi svuda oko nas.

Mnogo saksijskog bilja, veliki sto, lagana hrana i romantična muzika, ono je što vam je neophodno da bi ova čarolija zaživela.

Osetićete miris prirode u vazduhu, a ljubav će biti svuda.

Ova vintage, baštenska dekoracija posebno će se dopasti vašim zvanicama pre svega zbog toga što nisu navikli da često prisustvuju manifestacijama poput te.

Reći “da” biće mnogo više od formalnog sklapanja braka i pretvoriće se u pravu žurku na otvorenom.

Svaki put kada vidite nagoveštaje leta, osetićete nostalgiju i poželećete da svaku godišnjicu braka obeležite na sličan, ali manje pompezan način. Priroda će vam biti zahvalna, a i vi ćete voleti prirodu baš zbog užitka koji vam je pružila.

Venčanje možete čak organizovati i u sopstvenom dvorištu samo je potrebno sve srediti i napraviti kao na slici. Istini za volju, potrebno je pregršt cveća, a ni sami nećete biti svesni magije koja se odvija pred vašim očima.

Kada postanete svesni raja u kom se nalazite, već ćete biti venčani!

113 Letnja svadba na otvorenom 38 Letnja svadba na otvorenom 55 Letnja svadba na otvorenom 63 Letnja svadba na otvorenom 73 Letnja svadba na otvorenom 82 Letnja svadba na otvorenom Big Day Lookbook 7 Brides 10Mar14 Debi Treloar b 320x480 Letnja svadba na otvorenom

Izvor fotografija: diynetwork.com, theknot.com, bridalmusings.com, 100layercakelet.com, fgwedress.com, bvweddings.com

Violeta Stojanović

Editors choice