Ako se venčanje održava na nekom mestu do koga treba da se dovezete, verovatno nećete ići prevozom ili taksijem, nego će vas voziti neko od vaših zvanica, ili ćete iznajmiti automobil za tu priliku. Naravno, možete biti originalni, iznajmiti kočiju, ili voziti bicikle, ali koje god prevozno sredstvo da odaberete, želećete da ga ukrasite tako da na prvi pogled bude jasno da je u pitanju vaš veliki dan.

Ukrašavanje, dekoracija, kićenje – to je uglavnom najveća stvar u organizaciji venčanja, jer to donosi atmosferu. Svaka prostorija treba da bude svečana i da nosi oznake velikog događaja koji proslavljate – ukrašavaju se i kuće i kapije, kite se svatovi, pa isto tako i automobili.

venčanje 2 1 Kako da ukrasiš automobil za venčanje

Prevazilaženje tradicije nam dozvoljava da to ukrašavenje izvedemo sa ukusom i stilom – peškiri vezani oko spoljašnjih retrovizora i brisača, zastave i ćebad koja vijori za mladenačkim automobilom, možda imaju neko značenje, ali sigurno ne doprinose stilu i ne odaju dobar ukus.

Neki mladenci prepuštaju ukrašavanje dekoraterima, a neki vole sami time da se bave. Neki angažuju svoje prijatelje, koji imaju ideje i voljni su da pomognu – a ukrašavanje automobila svakako nije zahtevno kao ukrašavanje sale, ili pletenje svadbenog slavoluka i venaca.

Comments