Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

1/2

Ako se venčanje održava na nekom mestu do koga treba da se dovezete, verovatno nećete ići prevozom ili taksijem, nego će vas voziti neko od vaših zvanica, ili ćete iznajmiti automobil za tu priliku. Naravno, možete biti originalni, iznajmiti kočiju, ili voziti bicikle, ali koje god prevozno sredstvo da odaberete, želećete da ga ukrasite tako da na prvi pogled bude jasno da je u pitanju vaš veliki dan.

Ukrašavanje, dekoracija, kićenje – to je uglavnom najveća stvar u organizaciji venčanja, jer to donosi atmosferu. Svaka prostorija treba da bude svečana i da nosi oznake velikog događaja koji proslavljate – ukrašavaju se i kuće i kapije, kite se svatovi, pa isto tako i automobili.

venčanje 2 1 Kako da ukrasiš automobil za venčanje

Prevazilaženje tradicije nam dozvoljava da to ukrašavenje izvedemo sa ukusom i stilom – peškiri vezani oko spoljašnjih retrovizora i brisača, zastave i ćebad koja vijori za mladenačkim automobilom, možda imaju neko značenje, ali sigurno ne doprinose stilu i ne odaju dobar ukus.

Neki mladenci prepuštaju ukrašavanje dekoraterima, a neki vole sami time da se bave. Neki angažuju svoje prijatelje, koji imaju ideje i voljni su da pomognu – a ukrašavanje automobila svakako nije zahtevno kao ukrašavanje sale, ili pletenje svadbenog slavoluka i venaca.

Editors choice