Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Sve mlade znaju da na venčanju treba da imaju nešto staro, nešto novo, nešto pozajmljeno i nešto plavo, ili bar tako verovanje kaže. Međutim, većina dama ima problem sa tim kako da nešto plave boje uklopi uz svoju belu venčanicu ili detalje neke druge boje.

Koliko god teško zvučalo, nošenje stvari u plavoj boji može da bude izuzetno zanimljivo, samo ako znate kako da uklopite.

Ako vam ništa pametno ne pada na pamet, oslonite se na naše ideje:

Plavi nokti

Jedan od načina da ne izostavite nešto plavo na venčanju jeste da namažete lak za nokte u plavoj boji. Ne moraju to biti jarki ili tamni tonovi. Bebi plava nijansa koja skoro da je bela mogla bi da izgleda izuzetno lepo na vašim noktima. Ukoliko i dalje mislite da je to previše, uradite klasičan frenč na rukama, a plavu nijansu namažite na stopalima.

glcfamyo Kako da nosiš nešto plavo

Haljina sa plavim detaljima

Venčanica u plavoj boji može učiniti da izgledate kao princeza. Međutim, ako ne želite potpuno plavu haljinu, odlučite se za belu sa tek ponekim detaljem u plavoj boji.

wo47k9nf Kako da nosiš nešto plavo

Cipele

Možete kupiti veoma zanimljive plave sandale ili cipele, koje će razbiti monotoniju vaše kombinacije za venčanje. Ako je haljina duga, moguće je da se one uopšte i neće toliko primećivati.

p9z8t29z Kako da nosiš nešto plavo

Plavi veš

Ko zna šta nosite ispod haljine osim vašeg supruga. Pustite mašti na volju i obucite romantičan plavi veš. Ako je vaša haljina dekoltirana ili golih leđa, naravno da ćete i model i boju brushaltera uskladiti sa modelom haljine, ali kada su gaćice u pitanju, neka one budu vaša mala plava tajna.

c14c12d3 Kako da nosiš nešto plavo

Šminka u plavoj boji

Razmislite o šminkanju u plavim tonovima, posebno još ako je boja vaših očiju takva da će plavi tonovi istaći lepotu vašeg pogleda. U poslednje vreme, plavi i teget ajlajneri veoma su moderni, tako da ćete ovako našminkane biti u trendu.

u96qp2t01 Kako da nosiš nešto plavo

Plavi nakit

Ovo je možda najbezbednija i najlepša opcija. Ogrlica i par diskretnih minđuša ukrašeni plavim kristalima dodatno će ulepšati svaku mladu.

0vt4cdep Kako da nosiš nešto plavo

Ukrasi za kosu

Stavite neku šnalu, cvet ili traku za kosu u plavoj boji ako vam se nijedna druga ideja ne čni primamljivom. I najmanja šnala sa plavim kamenčićem završiće posao, ali ako spadate u hrabrije dame, pustite mašti na volju i slobodno odaberite veći ukras.

qo1pc2mf Kako da nosiš nešto plavo

Lenka Gatić

Editors choice