Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Zašto je neka boja popularna i predstavlja boju godine? Jer se neko posvećen bojama, kao kompanija Pantone time bavi sa punim autoritetom. Od 2000. na ovamo, svake godine je Pantone proglašavao boju godine, a to su pastelni tonovi poetičnih naziva. Ove godine, boja godine nosi naziv Living Coral.

Ako spadate u odvažne neveste, koje žele nešto posebno, različito i dinamično, dizajneri vam predlažu kako da koristite boju godine, koralnu, da dekorišete svoje venčanje.

Tabla dobrodošlice

Postavite tablu sa duhovitom dobrodošlicom gostima, ispred ulaza u salu u kojoj se održava proslava. Koralnu kombinujte sa jarko narandžastom i svi će je uočiti!

Svadbeni program

Baš kao u pozorištu – činovi i uloge – svadbeni program sadrži redosled dešavanja i vreme. Od okupljanja svatova i preko ceremonije venčanja, preko odlaska na mesto proslave i ručka, do sečenja svadbene torte i vatrometa. Naravno, vaš program može da bude različit i u sadržaju, ali i u boji! Neka bude štampan krupnim i oblim fontom u narandžasto-žuto-koralnoj boji. Na belom, to izgleda veoma živahno i raskošno, a taj efekat postići ćete na još nelikoliko načina.

Bidermajer

Vaš buket (ili bidermajer) takođe može da bude sastavljen od belih, žutih, narandžastih i koralnih cvetova – sa malo zelenila, uvezan belom čipkanom trakom, izgledaće savršeno sofisticirano i istovremeno veoma razigrano!

Editors choice