Zašto je neka boja popularna i predstavlja boju godine? Jer se neko posvećen bojama, kao kompanija Pantone time bavi sa punim autoritetom. Od 2000. na ovamo, svake godine je Pantone proglašavao boju godine, a to su pastelni tonovi poetičnih naziva. Ove godine, boja godine nosi naziv Living Coral.

Ako spadate u odvažne neveste, koje žele nešto posebno, različito i dinamično, dizajneri vam predlažu kako da koristite boju godine, koralnu, da dekorišete svoje venčanje.

Tabla dobrodošlice

Postavite tablu sa duhovitom dobrodošlicom gostima, ispred ulaza u salu u kojoj se održava proslava. Koralnu kombinujte sa jarko narandžastom i svi će je uočiti!

Svadbeni program

Baš kao u pozorištu – činovi i uloge – svadbeni program sadrži redosled dešavanja i vreme. Od okupljanja svatova i preko ceremonije venčanja, preko odlaska na mesto proslave i ručka, do sečenja svadbene torte i vatrometa. Naravno, vaš program može da bude različit i u sadržaju, ali i u boji! Neka bude štampan krupnim i oblim fontom u narandžasto-žuto-koralnoj boji. Na belom, to izgleda veoma živahno i raskošno, a taj efekat postići ćete na još nelikoliko načina.

Bidermajer

Vaš buket (ili bidermajer) takođe može da bude sastavljen od belih, žutih, narandžastih i koralnih cvetova – sa malo zelenila, uvezan belom čipkanom trakom, izgledaće savršeno sofisticirano i istovremeno veoma razigrano!

Comments