Venčanje za svakog muškarca, bez obzira koliko godina da ima, predstavlja šok za organizam. Svašta se tu njima vrti po glavi, a na kraju ne znaju ni šta im se zapravo vrti. Hajde da pogledamo nekoliko zanimljivih situacija koje vas mogu inspirisati za otkačene fotografije sa venčanja!

Neosporno je da se mladoženja oseti ukočeno i nervozno kada se od njega očekuje da utegnut u svečano odelo, ispeglanoj košulji i sa mašnom oko vrata bude opušten i nasmejan tokom cele svadbe. Međutim, koliko god teško bilo ne dozvolite da vaše formalno svadbeno odelo stane na put dobroj zabavi sa momcima. Oni su tu da vas uvek oraspolože!

Jedna od fotografija neka bude onaj osećaj kada nakon obavljene ceremonije ponosno pokažete prsten svojim drugarima. Aaaa, osećaj ludilo. Počinju da vrište, kukaju, zezaju se na vaš račun kako vas je žena zarobila i kako nećete imati više slobodu kao pre.

56f2d5551e00008e01711232 Kada se muškarci fotografišu na venčanju, to izgleda ovako! (GALERIJA)

A onda vas mlada koja odlično podnosi alkohol ( što zbog sebe, što zbog nervoze ), baci pod sto pre kraja svadbe. Uh, kakav blam, ali se prašta, jer je ona ipak najvažnija u vašem životu i zaslužuje maksimalno poštovanje od strane vaših najbližih prijatelja. Vi pod sto, a ona ponosno pijucka svoje treće piće. Ko vam je kriv kad ne umete da brojite.

svadba Kada se muškarci fotografišu na venčanju, to izgleda ovako! (GALERIJA)

Momenat kada se na svom venčanju osetite toliko moćno da čak iako ste nepušači zapalite lulu ili tompus. Stojite kao pravi džentlmeni u svojim odelima, jedna ruka u džepu, drugom pridržavate lulu i „šmekate“ mladine drugarice. Mladoženja „šmeka“ mladu, razume se.

56f1bd011e0000950071106a Kada se muškarci fotografišu na venčanju, to izgleda ovako! (GALERIJA)

Neprevažiđeni je osećaj kada ispunite svaku želju svojoj izabranici i napravite svadbu u prirodi, iako niste ljubitelj iste i onda shavetite da ipak niste toliko stari da pijete piće iz plastičnih čaša. Skoro isto kao okupljanje po parkovima u srednjoj školi. Plastična čaša pristaje uz smoking, provereno.

56f1b8cc1e00008e01711067 Kada se muškarci fotografišu na venčanju, to izgleda ovako! (GALERIJA)

Dobra svadba zagarantovana je ukoliko imate prijatelje koji umeju da se zezaju i prate vaše korake. U inat hejterima stavite ljubavne naočare i slavite ljubav. Koga briga šta drugi misle ako ste vi napokon dobili ženu koju obožavate i pred zakonom i Bogom. A možda ste se samo napili.

56f2eeec1e00008700705252 Kada se muškarci fotografišu na venčanju, to izgleda ovako! (GALERIJA)

Svadba bez selfija sa prijateljima! Ne dolazi u obzir. E vi budite malo drugačiji i poput ovih momaka napravite selfi sa iskrivljanim facama. Slika će na društvenim mrežama biti pravi hit, a vi ponosni otkačeni mladoženja.

svadba 1 Kada se muškarci fotografišu na venčanju, to izgleda ovako! (GALERIJA)

Od vaše kreativnosti i energije zavisi svaka situacija u životu u kojoj se nađete. Ako umete da se provodite, onda će i vaša svadba biti jedna dobra žurka za pamćenje.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.huffingtonpost.com

Jelena Ristić

Comments