Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

“Nedovršene” torte su uglavnom one koje se sastoje iz dva ili tri sprata, a svaki sprat se sastoji od nekoliko kora između kojih je nafilovan kremasti fil. Spolja mogu biti ukrašene cvećem u jednoj ili više boja ili voćem, ali spoljašnjeg fila nema. Upravo zato i znamo da se svaki sprat sastoji od nekoliko kora jer ih možemo videti golim okom i čak i izbrojati, što kod torti koje su prekrivene šlagom ili fondanom to nije moguće.

Iako neko može reći da torte od fondana izgledaju lepše i elegantnije, onda mi za “nedovršene” torte sigurno možemo reći da izgledaju mnogo originalnije i drugačije od svih. Još ako ste i vi osoba koja želi da se razlikuje od ostalih i po svom mladenačkom izgledu se razlikujete od svih mlada koje poznajete onda jedna ovakva torta može perfektno upotpuniti vašu originalnu priču. Od ukrasa možete birati šta god vam je volja, a možete je ostaviti i bez ukrasa jer… što da ne?!

Osim ovih takozvanih nedovršenih torti čija se unutrašnjost nazire, postoje varijacije na temu gde mogu biti prekrivene šlagom ali u vrlo tankom sloju tako da opet izgledaju drugačije od onog što se uglavnom od svadbene torte očekuje . Preko ovako ukrašenih torti možete pustiti glazuru od čokolade da se sliva niz svaki sprat i to joj dodatno daje zanimljiv izgled. Po koja voćkica ili cvet sa strane kao dekoracija svakako dobro dođu i na taj način je možete učiniti nežnom i romantičnom.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: www.instagram.com

Zorana Jelenković

 

 

Editors choice