Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Iako je zima godišnje doba uz koje mnogi vezuju belu i nežno plavu boju, ništa vas ne sprečava u tome da za svoje venčanje odaberete neke fluorescentne tonove, koje svi mi volimo da nosimo i najčešće vezujemo za letnji period.

To ne mora da bude odevni komad, već samo jedan ili više detalja, koji će na pravi način upotpuniti, pa čak i malo “razbiti” klasiku. To mogu biti raznobojni i upečatljivi cvetovi u bidermajeru, šminka i manikir koju mlada nosi, zanimljivo odštampane pozivnice za venčanje, dekoracija stola koja je fluorescentne boje ili, pak, kravata koju mladoženja nosi. Za šta god da se odlučite, unećete vedrinu i razdraganost u vaše zimsko venčanje.

Danas vam dajemo predloge kako da fluorescentnim bojama upotpunite svoje venčanje.

izaberite fluorescentne boje za vencanje 1 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 2 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 3 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 4 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 5 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 6 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 7 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 8 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 9 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 10 Izaberite fluorescentne boje za venčanje

ZANIMLJIVO: 

Pogledajte zašto je proces odabira idealnog bidermajera postao prava umetnost.

Kako da obojite svoje venčanje?

Dajemo vam inspiraciju za zimsko venčanje!

Izvor fotografija: weddingomania.com

Jasna Đorđević

Editors choice