Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Iako je zima godišnje doba uz koje mnogi vezuju belu i nežno plavu boju, ništa vas ne sprečava u tome da za svoje venčanje odaberete neke fluorescentne tonove, koje svi mi volimo da nosimo i najčešće vezujemo za letnji period.

To ne mora da bude odevni komad, već samo jedan ili više detalja, koji će na pravi način upotpuniti, pa čak i malo “razbiti” klasiku. To mogu biti raznobojni i upečatljivi cvetovi u bidermajeru, šminka i manikir koju mlada nosi, zanimljivo odštampane pozivnice za venčanje, dekoracija stola koja je fluorescentne boje ili, pak, kravata koju mladoženja nosi. Za šta god da se odlučite, unećete vedrinu i razdraganost u vaše zimsko venčanje.

Danas vam dajemo predloge kako da fluorescentnim bojama upotpunite svoje venčanje.

izaberite fluorescentne boje za vencanje 1 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 2 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 3 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 4 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 5 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 6 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 7 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 8 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 9 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 10 Izaberite fluorescentne boje za venčanje

ZANIMLJIVO: 

Pogledajte zašto je proces odabira idealnog bidermajera postao prava umetnost.

Kako da obojite svoje venčanje?

Dajemo vam inspiraciju za zimsko venčanje!

Izvor fotografija: weddingomania.com

Jasna Đorđević

Editors choice