Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Iako je zima godišnje doba uz koje mnogi vezuju belu i nežno plavu boju, ništa vas ne sprečava u tome da za svoje venčanje odaberete neke fluorescentne tonove, koje svi mi volimo da nosimo i najčešće vezujemo za letnji period.

To ne mora da bude odevni komad, već samo jedan ili više detalja, koji će na pravi način upotpuniti, pa čak i malo “razbiti” klasiku. To mogu biti raznobojni i upečatljivi cvetovi u bidermajeru, šminka i manikir koju mlada nosi, zanimljivo odštampane pozivnice za venčanje, dekoracija stola koja je fluorescentne boje ili, pak, kravata koju mladoženja nosi. Za šta god da se odlučite, unećete vedrinu i razdraganost u vaše zimsko venčanje.

Danas vam dajemo predloge kako da fluorescentnim bojama upotpunite svoje venčanje.

izaberite fluorescentne boje za vencanje 1 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 2 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 3 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 4 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 5 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 6 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 7 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 8 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 9 Izaberite fluorescentne boje za venčanje izaberite fluorescentne boje za vencanje 10 Izaberite fluorescentne boje za venčanje

ZANIMLJIVO: 

Pogledajte zašto je proces odabira idealnog bidermajera postao prava umetnost.

Kako da obojite svoje venčanje?

Dajemo vam inspiraciju za zimsko venčanje!

Izvor fotografija: weddingomania.com

Jasna Đorđević

Editors choice