Ukoliko želite da vaše venčanje pretvorite u nešto stvarno posebno i unikatno, onda morate da obratite pažnju na dekoracije stolova. Dekoracija stolova je nešto što definitivno mora veoma vešto da se isplanira, kako bi kompletan događaj bio čaroban i nezaboravan.

Kako bi ste prostor izgledao što glamuroznije potrebno je da mladenački sto i stolove za goste ukrasite nekim specijalnim detaljima, a u tu svrhu mogu da vam posluže ukrasne trake, kristali, visoke staklene vaze, svećnjaci i čaše za martini ružičastih boja.

dekoracija za vencanje cvetni aranzmani Ideje za dekoraciju stolova za venčanje

Ako želite visoke cvetne aranžmane, obratite pažnju na to da gosti budu u mogućnosti da vide jedni druge i da mogu, bez problema i ometanja, međusobno da razgovaraju. Rešenje jeste da uzmete velike i providne čaše za martini i napunite ih sa puno cveća jarkih nijansi.

dekoracija vencanje Ideje za dekoraciju stolova za venčanje

Uvek možete da izaberete niže cvetne aranžmane kako bi prostor izgledao veći, ovakav efekat postiže se ukoliko u dekoraciju, pored cveća, uvrstite kristale, sveće i svetleće detalje. Derkorativnu funkciju može da vrši i hrana, pogotovo voće koje može da se ukrasi jestivim detaljima u obliku srca ili mašne.

Comments