Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Samo momci – mladoženja i drugari, svi doterani i sređeni, u svom najboljem izdanju (kakve ih do sada možda nikad niste ni videli).

Samo vi i devojke – vaše prijateljice i rođake, kao buket raskošnog cveća.

Bidermajer krupno i – najvažnije – bacanje bidermajera. I još važnije – skokovi devojaka koje pokušavaju da ga uhvate. To će biti serijal krajnje zabavnih fotografija punih spontanosti i veselja!

Vas dvoje, kako se gledate – pogled koji razmenjujete kao muž i žena. To je jedna od onih fotki koje ćete želeti da uveličate i uramite i držite na stolu u kancelariji.

Fotografije sa roditeljima – vi sa vašim roditeljima, on sa svojim i zajednička. Vi sa njegovom majkom, on sa vašim ocem. I jedna grupna sa članovima šire porodice sa obe strane. Ovaj serijal simbolizuje spajanje i proširenje porodice.

Momenti sa zabave – vaš prvi ples, đuskanje i gosti iz svih uglova, pojedinačne fotografije sa gostima. Ples sa ocem. Zdravice. Torta, obavezno. Sečenje torte, obavezno. Vatromet – osim fotografija, neka vam neko snimi ove trenutke. Svaki bolji mobilni telefon može da napravi odlične snimke.

I jedna fotka vas dvoje, novopečenih supružnika, na kraju zabave, na početku novog života.

Ako angažujete fotografa koji ima iskustva, on verovatno zna na šta treba da obrati pažnju, ali svakako mu pomenite ono što je vama važno i dogovorite se sa prijateljima da i oni otprate ključne momente i naprave neke snimke – radiće oni to i ovako, ali ipak im napomenite da prate dešavanja. Posle ćete među njihovim snimcima i fotografijama moći da izaberete najuspelije.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice