Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Samo momci – mladoženja i drugari, svi doterani i sređeni, u svom najboljem izdanju (kakve ih do sada možda nikad niste ni videli).

Samo vi i devojke – vaše prijateljice i rođake, kao buket raskošnog cveća.

Bidermajer krupno i – najvažnije – bacanje bidermajera. I još važnije – skokovi devojaka koje pokušavaju da ga uhvate. To će biti serijal krajnje zabavnih fotografija punih spontanosti i veselja!

Vas dvoje, kako se gledate – pogled koji razmenjujete kao muž i žena. To je jedna od onih fotki koje ćete želeti da uveličate i uramite i držite na stolu u kancelariji.

Fotografije sa roditeljima – vi sa vašim roditeljima, on sa svojim i zajednička. Vi sa njegovom majkom, on sa vašim ocem. I jedna grupna sa članovima šire porodice sa obe strane. Ovaj serijal simbolizuje spajanje i proširenje porodice.

Momenti sa zabave – vaš prvi ples, đuskanje i gosti iz svih uglova, pojedinačne fotografije sa gostima. Ples sa ocem. Zdravice. Torta, obavezno. Sečenje torte, obavezno. Vatromet – osim fotografija, neka vam neko snimi ove trenutke. Svaki bolji mobilni telefon može da napravi odlične snimke.

I jedna fotka vas dvoje, novopečenih supružnika, na kraju zabave, na početku novog života.

Ako angažujete fotografa koji ima iskustva, on verovatno zna na šta treba da obrati pažnju, ali svakako mu pomenite ono što je vama važno i dogovorite se sa prijateljima da i oni otprate ključne momente i naprave neke snimke – radiće oni to i ovako, ali ipak im napomenite da prate dešavanja. Posle ćete među njihovim snimcima i fotografijama moći da izaberete najuspelije.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice