Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Postoje neki uobičajeni specijalni efekti, koji se koriste na mnogim venčanjima i svadbama, kao što je vatromet, a ima i onih koji se preuzimaju iz drugih kultura i tek postaju popularni. Obično se koriste da se naglasi neki bitan trenutak – sečenje torte, ili vaš prvi mladenački ples. Ako imate ideju i znate šta hoćete, možete sami osmisliti specijalne efekte (možda u vidu osvetljenja i projekcija), a možete se inspirisati i nekim od ovih efekata:

Vatromet

Za vatromet vam treba večernje, odnosno, noćno nebo, pa ga možete prirediti posle držanja zdravica i govora, ili otvaranja plesa, ili sečenja torte – ili da puštanjem vatrometa označite kraj zabave. Poverite puštanje vatrometa nekome ko to ume da radi i odaberite onu vrstu vatrometa koji vam se najviše sviđa. Koliko god puta videli rasprskavanje raketa, svetlucanje i treperenje raznih oblika i figura, svi će uvek biti očarani, sa vatrometom ne možete pogrešiti – efektan je, zadivljujuć i romantičan i budi u svakom ljudskom biću osećaj za magiju i čaroliju.

Suvi led

Kao na rok koncertu – ovaj efekat možete da odaberete za trenutak ulaska u salu i otvaranja plesa, da naglasite dramatičnost trenutka. Ako nosite dugu belu venčanicu, izgledaćete kao da lebdite na oblacima dok budete plesali. Podešavanje i rukovanje ovim efektom, takođe poverite tehničkom licu – ne želite da ga bude previše i da se gosti koji ostanu da sede tokom plesa “udave” u suvom ledu, jer će im velika količina koja se igračima penje do kolena, ući u nos. Naravno, imaćete divne fotografije i snimke, sa ovim efektom.

Editors choice