Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Postoje neki uobičajeni specijalni efekti, koji se koriste na mnogim venčanjima i svadbama, kao što je vatromet, a ima i onih koji se preuzimaju iz drugih kultura i tek postaju popularni. Obično se koriste da se naglasi neki bitan trenutak – sečenje torte, ili vaš prvi mladenački ples. Ako imate ideju i znate šta hoćete, možete sami osmisliti specijalne efekte (možda u vidu osvetljenja i projekcija), a možete se inspirisati i nekim od ovih efekata:

Vatromet

Za vatromet vam treba večernje, odnosno, noćno nebo, pa ga možete prirediti posle držanja zdravica i govora, ili otvaranja plesa, ili sečenja torte – ili da puštanjem vatrometa označite kraj zabave. Poverite puštanje vatrometa nekome ko to ume da radi i odaberite onu vrstu vatrometa koji vam se najviše sviđa. Koliko god puta videli rasprskavanje raketa, svetlucanje i treperenje raznih oblika i figura, svi će uvek biti očarani, sa vatrometom ne možete pogrešiti – efektan je, zadivljujuć i romantičan i budi u svakom ljudskom biću osećaj za magiju i čaroliju.

Suvi led

Kao na rok koncertu – ovaj efekat možete da odaberete za trenutak ulaska u salu i otvaranja plesa, da naglasite dramatičnost trenutka. Ako nosite dugu belu venčanicu, izgledaćete kao da lebdite na oblacima dok budete plesali. Podešavanje i rukovanje ovim efektom, takođe poverite tehničkom licu – ne želite da ga bude previše i da se gosti koji ostanu da sede tokom plesa “udave” u suvom ledu, jer će im velika količina koja se igračima penje do kolena, ući u nos. Naravno, imaćete divne fotografije i snimke, sa ovim efektom.

Editors choice