Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Svi bismo voleli da možemo da kad god nam dosadi enterijer u našem životnom prostoru, možemo da pobacamo sav nameštaj i odemo u kupovinu novog. Ipak, pošto većina nas nije u mogućnosti da kupuje uvek nov nameštaj, bilo bi dobro da se pronađe originalni način da se naše stvari osveže i ulepšaju.

Kada je u pitanju nameštaj za vašu dnevnu sobu ne možete da poreknete da su udobna fotelja, dvosed i stočić za kafu najvažniji komadi. Jednostavno, kada se zavalite i uživate u omiljenom filmu ili seriji, želite da vam piće, telefon, neka grickalica i daljinski budu pri ruci. Dakle, sto vam je neophodan.

Međutim, ukoliko želite da vaša dnevna soba bude moderna i zanimljiva dobro je da stočić za kafu bude zanimljiv i drugačiji.

Kada je sofa u vašoj dnevnoj sobi u pitanju, nju možete dekorisati tako što ćete različitim jastučićima i prekrivačima učiniti da vaš stari komad nameštaja bude daleko privlačniji. Evo nekih ideja kako to možete učiniti.

main.original.585x0 2 Dekoriši svoju dosadnu sofu! main.original.585x0 3 Dekoriši svoju dosadnu sofu! main.original.585x0 4 Dekoriši svoju dosadnu sofu! main.original.585x0 5 Dekoriši svoju dosadnu sofu! main.original.585x0 Dekoriši svoju dosadnu sofu!

Lenka Gatić

Editors choice