Svi bismo voleli da možemo da kad god nam dosadi enterijer u našem životnom prostoru, možemo da pobacamo sav nameštaj i odemo u kupovinu novog. Ipak, pošto većina nas nije u mogućnosti da kupuje uvek nov nameštaj, bilo bi dobro da se pronađe originalni način da se naše stvari osveže i ulepšaju.

Kada je u pitanju nameštaj za vašu dnevnu sobu ne možete da poreknete da su udobna fotelja, dvosed i stočić za kafu najvažniji komadi. Jednostavno, kada se zavalite i uživate u omiljenom filmu ili seriji, želite da vam piće, telefon, neka grickalica i daljinski budu pri ruci. Dakle, sto vam je neophodan.

Međutim, ukoliko želite da vaša dnevna soba bude moderna i zanimljiva dobro je da stočić za kafu bude zanimljiv i drugačiji.

Kada je sofa u vašoj dnevnoj sobi u pitanju, nju možete dekorisati tako što ćete različitim jastučićima i prekrivačima učiniti da vaš stari komad nameštaja bude daleko privlačniji. Evo nekih ideja kako to možete učiniti.

main.original.585x0 2 Dekoriši svoju dosadnu sofu! main.original.585x0 3 Dekoriši svoju dosadnu sofu! main.original.585x0 4 Dekoriši svoju dosadnu sofu! main.original.585x0 5 Dekoriši svoju dosadnu sofu! main.original.585x0 Dekoriši svoju dosadnu sofu!

Lenka Gatić

Comments