Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Jesen je tradicionalno vreme za svadbe i početak novog, bračnog života, za zbližavanje i ušuškavanje tokom sve hladnijeg perioda – nakon jesenjeg venčanja, često se rađaju “letnja” deca i ovaj ciklus predstavlja slavljenje prirode. Neka i vaše jesenje venčanje bude u slavu jeseni i prirodnih životnih ciklusa – a ovo su neke od ideja za dekorativne jesenje elemente.

Lišće kao najlepši ukras

Jesenje lišće se preliva u spektakularnim bojama – od zlatno žute, preko smeđe i zagasite, do vatreno narandžaste i tamno crvene, prošarane zelenim. Ako i vi obožavate prizor prirode u jesen, napravite slavoluk za vaše venčanje od jesenjeg lišća. A verovatno možete i da izvedete da se ceremonija održi napolju, u paviljonu u parku, ili dvorištu restorana u kome organizujete svadbeno veselje – ako baš nemate u blizini neku pitomu šumicu, kao na slici.

Recite DA u rustičnom ambijentu

Stari ambar koji možete upotrebiti kao scenografiju za venčanje u rustičnom ambijentu nije tako teško pronaći, a rustični set možete postaviti i koristeći klupe (prekrivene toplom ćebadi), u prirodnom okruženju, sa bojama jeseni svuda oko vas.

Pozivnice u tonu

Pozivnice za venčanje će odrediti ton vaše jesenje proslave – ako ste rešili da sve obojite bojama jeseni, počnite sa pozivnicama i poigrajte se sa paletom i teksturom, odvažnim dizajnom i nijansama žute, zelene, zemljane, kombinujte hladne i tople tonove.

Dobrodošlica

Poklon dobrodošlice gostima možete napraviti tako da ostavite impresivan utisak – pripremite kutiju sa sezonskim ponudama, kao što je domaće vino i simpatične teglice sa medom.

Napravite buket od sezonskog cveća

Odaberite jednu vrstu sezonskog cveća, ili kombinaciju poljskog cveća i žitarica, uvezane rustičnom konopcem ili trakom.

Editors choice