Baloni na plafonu

Baloni mogu da se napune helijumom i da lebde i to oni kojima želiš da ukrasiš tavanicu – bilo da je tavanica od platna, paviljona, šatora, ili sale, baloni će se podići sve do prepreke i stajaće tamo dosta dugo. Takođe, lebdeće balone možeš da postaviš u “buketima” pored stolova, ili po jedan pored svakog tanjira, a i svi gosti na svadbi mogu dobiti na poklon po balon, koji će za vreme cermonije držati u ruci.

Šareno, jednobojno, ekstravagantno i elegantno

Svaki efekat možeš da postigneš sa balonima. Ako si zamislila venčanje u belom, neka svi baloni budu beli i neka ih bude svuda, bela lebdeća dekoracija, naspram belih stolnjaka i stolica, belih zidova ili platna, bele venčanice i belog odela mladoženje, a i gostima može da se sugeriše da obuku belo, da bi se uklopili u vašu temu.

Ako si zamislila da to bude ležerno, šareno i veselo, mešaj boje balona, kao što bi to činila sa cvećem i neka sve pršti od boja i veselja!

Balonima možeš da ukrasiš stolove i stolice, da ih zakačiš na stubove, a na otvorenom možeš da ih uvežeš za grane drveća i žbunje, ili da njime zakamufliraš neke detalje koji ti se ne sviđaju.

Baloni će izmamiti osmeh na svačije lice – neće uvenuti (neki će pući, a neki se izduvati pre vremena, ali većina će izdržati) i nikome neće izazvati alergiju. Izgledaće raskošno i bajkovito i originalno i – uštedeće ti novac.

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/super_balony

Brankica Milošević

Comments