Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

Baloni na plafonu

Baloni mogu da se napune helijumom i da lebde i to oni kojima želiš da ukrasiš tavanicu – bilo da je tavanica od platna, paviljona, šatora, ili sale, baloni će se podići sve do prepreke i stajaće tamo dosta dugo. Takođe, lebdeće balone možeš da postaviš u “buketima” pored stolova, ili po jedan pored svakog tanjira, a i svi gosti na svadbi mogu dobiti na poklon po balon, koji će za vreme cermonije držati u ruci.

Šareno, jednobojno, ekstravagantno i elegantno

Svaki efekat možeš da postigneš sa balonima. Ako si zamislila venčanje u belom, neka svi baloni budu beli i neka ih bude svuda, bela lebdeća dekoracija, naspram belih stolnjaka i stolica, belih zidova ili platna, bele venčanice i belog odela mladoženje, a i gostima može da se sugeriše da obuku belo, da bi se uklopili u vašu temu.

Ako si zamislila da to bude ležerno, šareno i veselo, mešaj boje balona, kao što bi to činila sa cvećem i neka sve pršti od boja i veselja!

Balonima možeš da ukrasiš stolove i stolice, da ih zakačiš na stubove, a na otvorenom možeš da ih uvežeš za grane drveća i žbunje, ili da njime zakamufliraš neke detalje koji ti se ne sviđaju.

Baloni će izmamiti osmeh na svačije lice – neće uvenuti (neki će pući, a neki se izduvati pre vremena, ali većina će izdržati) i nikome neće izazvati alergiju. Izgledaće raskošno i bajkovito i originalno i – uštedeće ti novac.

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/super_balony

Brankica Milošević

Editors choice