Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Baloni na plafonu

Baloni mogu da se napune helijumom i da lebde i to oni kojima želiš da ukrasiš tavanicu – bilo da je tavanica od platna, paviljona, šatora, ili sale, baloni će se podići sve do prepreke i stajaće tamo dosta dugo. Takođe, lebdeće balone možeš da postaviš u “buketima” pored stolova, ili po jedan pored svakog tanjira, a i svi gosti na svadbi mogu dobiti na poklon po balon, koji će za vreme cermonije držati u ruci.

Šareno, jednobojno, ekstravagantno i elegantno

Svaki efekat možeš da postigneš sa balonima. Ako si zamislila venčanje u belom, neka svi baloni budu beli i neka ih bude svuda, bela lebdeća dekoracija, naspram belih stolnjaka i stolica, belih zidova ili platna, bele venčanice i belog odela mladoženje, a i gostima može da se sugeriše da obuku belo, da bi se uklopili u vašu temu.

Ako si zamislila da to bude ležerno, šareno i veselo, mešaj boje balona, kao što bi to činila sa cvećem i neka sve pršti od boja i veselja!

Balonima možeš da ukrasiš stolove i stolice, da ih zakačiš na stubove, a na otvorenom možeš da ih uvežeš za grane drveća i žbunje, ili da njime zakamufliraš neke detalje koji ti se ne sviđaju.

Baloni će izmamiti osmeh na svačije lice – neće uvenuti (neki će pući, a neki se izduvati pre vremena, ali većina će izdržati) i nikome neće izazvati alergiju. Izgledaće raskošno i bajkovito i originalno i – uštedeće ti novac.

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/super_balony

Brankica Milošević

Editors choice