Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

1/2

Venčanje je poseban dan u tvom životu i treba ga imaš u najlepšem sećanju – taj dan je tačka koja spaja tvoju prošlost i tvoju budućnost i zato je potrebno da bude pun dobre energije, dobrih predznaka, dobre volje i ljubavi. Svi simboli koji šalju takve poruke su poželjni i dobrodošli, a Feng Šui principi ti predlažu kako da organizuješ prostor i kakvu simboliku da upotrebiš da bi dan tvog venčanja bio poput otvorenog prozora kroz koji sija sunce i poziva na život, radost i blagostanje.

Kada se radi o izboru sale, ona treba da bude četvorougaonog oblika, da bi se uklopila u Feng Šui mapu – a ona se pravi tako što na velikom komadu papira nacrtate salu i podelite je na devet jednakih delova (sektora), koje treba označiti brojevima. Svaki sektor ima svoje značenje, a ulazna vrata treba da budu u sektoru 8, 1 ili 6. Ta vrata su veoma važna – kroz njih, zajedno sa gostima, ulazi či energija i ona treba da protiče slobodno, da je ništa ne skreće i ne blokira.

View this post on Instagram

Authentic love by @willkhouryphotography

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Dobrodošlicu ćete svima najbolje poželeti tako što ćete ulazna vrata osvetliti, ukrasiti i širom otvoriti (i ukloniti svaku prepreku slobodnom protoku energije). Najbolje da odaberete ovalne i okrugle (ili osmougaone) stolove, koji će biti postavljeni u obliku potkovice, a sto za mladence može da se nalazi u sektoru broj 9 koji simbolizuje ugled. Ako odlučite da sto za mladence bude u sektoru broj 2, koji predstavlja ljubav, brak i partnerski odnos, neka sav pribor bude u prirodnim bojama zemlje – bež, oker, roze – a dobro je i da negde diskretno stavite neki simbol zajedništva (pronađite onaj koji vama najviše odgovara i koji vam uliva poverenje). Taj simbol uopšte ne mora da bude vidljiv, bitno je da vi znate da je tu.

Prednost mladenačkog stola u drugom sektoru jeste i stvaranje i održavanje dobrih odnosa sa obe porodice, sa svim gostima i prijateljima, a sto nikako ne bi smeo da bude okrenut ka ulaznim vratima.

Editors choice