Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

1/2

Venčanje je poseban dan u tvom životu i treba ga imaš u najlepšem sećanju – taj dan je tačka koja spaja tvoju prošlost i tvoju budućnost i zato je potrebno da bude pun dobre energije, dobrih predznaka, dobre volje i ljubavi. Svi simboli koji šalju takve poruke su poželjni i dobrodošli, a Feng Šui principi ti predlažu kako da organizuješ prostor i kakvu simboliku da upotrebiš da bi dan tvog venčanja bio poput otvorenog prozora kroz koji sija sunce i poziva na život, radost i blagostanje.

Kada se radi o izboru sale, ona treba da bude četvorougaonog oblika, da bi se uklopila u Feng Šui mapu – a ona se pravi tako što na velikom komadu papira nacrtate salu i podelite je na devet jednakih delova (sektora), koje treba označiti brojevima. Svaki sektor ima svoje značenje, a ulazna vrata treba da budu u sektoru 8, 1 ili 6. Ta vrata su veoma važna – kroz njih, zajedno sa gostima, ulazi či energija i ona treba da protiče slobodno, da je ništa ne skreće i ne blokira.

View this post on Instagram

Authentic love by @willkhouryphotography

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Dobrodošlicu ćete svima najbolje poželeti tako što ćete ulazna vrata osvetliti, ukrasiti i širom otvoriti (i ukloniti svaku prepreku slobodnom protoku energije). Najbolje da odaberete ovalne i okrugle (ili osmougaone) stolove, koji će biti postavljeni u obliku potkovice, a sto za mladence može da se nalazi u sektoru broj 9 koji simbolizuje ugled. Ako odlučite da sto za mladence bude u sektoru broj 2, koji predstavlja ljubav, brak i partnerski odnos, neka sav pribor bude u prirodnim bojama zemlje – bež, oker, roze – a dobro je i da negde diskretno stavite neki simbol zajedništva (pronađite onaj koji vama najviše odgovara i koji vam uliva poverenje). Taj simbol uopšte ne mora da bude vidljiv, bitno je da vi znate da je tu.

Prednost mladenačkog stola u drugom sektoru jeste i stvaranje i održavanje dobrih odnosa sa obe porodice, sa svim gostima i prijateljima, a sto nikako ne bi smeo da bude okrenut ka ulaznim vratima.

Editors choice