Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Dekoracija stola i čitavog ambijenta gde se održava venčanje i proslava može biti dekorisana na milion načina, ali najbolje je kada i to prilagodite vašem izgledu i senzibilitetu.

Ukoliko je vaša haljina romantičan model u kojem izgledate poput princeze onda bi bilo poželjno da i čitava dekoracija venčanja isprati istu priču i da usaglasite ove stavke. Kada se započne sa planiranjem i organizacijom venčanja može se reći da u poslednje vreme dekoracija stola i sale zauzima značajno mesto u celom projektu. Zato ne uzimajte izgled mladenčakog stola i sale zdravo za gotovo.

221 Dekoracija od ČIPKE za vaše venčanje

Ukoliko volite romantične detalje i ako je vaš izgled upravo u tom stilu onda se opredelite za nešto nežno i romantično i kada je dekoracija u pitanju. Čipka je odličan detalj koji će svaki postavljeni sto učiniti još lepšim i možete je iskoristiti i kao ukras za mnoge druge predmete koji će krasiti vaše venčanje.

Dekoracija stola zavisi i od samog restorana u kojem organizujete slavlje i zato je važno da se dogovorite sa menadžerom sale kako tačno želite da bude dekorisan mladenački sto i cela sala. Ukoliko ne angažujete agenciju za dekoraciju onda možete sami da pribavite sve detalje koji će vam biti potrebni tog dana, a odlazak u agenciju rešava mnoge stvari, s tim što se onda odlučujete i da platite više.

331 Dekoracija od ČIPKE za vaše venčanje

Čipka na stolovima može biti postavljena na brojne načine i kao nadstoljnjak ili samo kao detalj kojim ćete ukrasiti salvete, sveće, teglice sa cvećem ili mašne koje ćete vezati oko naslona stolice. Načini su zaista brojni, samo treba pronaći pravi način i sagledati koje bi rešenje bilo najupečatljivije.

661 Dekoracija od ČIPKE za vaše venčanje 441 Dekoracija od ČIPKE za vaše venčanje

Editors choice