Planiranje venčanja znači planiranje svakog detalja. Oni treba da budu harmonično uklopljeni da bi sve izgledalo fantastično i sa stilom. Ako vam nedostaju ideje po pitanju boja, dekoracije i cvetnih aranžmana, danas ćemo vas oraspoložiti divnim predlozima. Na vama je samo da odaberete odgovarajući i pravi za vaše venčanje.

Žive boje

Ako niste nežna, pažljiva i staložena devojka i želite da zadržite svoju osobenost i na venčanju, odlučite se za jake boje kroz koje se bolje izražavate. One su upečatljive i interesantne. Boju buketa možete uklopiti sa ogrlicom, ili sa mladoženjinom kravatom, odnosno leptir mašnom. Kreativne ideje daće lični pečat vašem venčanju, ne ustručavajte se da budete drugačiji.

top 10 wedding decor trends pops Cvetni aranžmani koje volimo

Aranžmani za sto

Neka salvete budu od iste tkanine kao i stolnjak. Zatim, odaberite cvetni aranžman za sto i stavite ga u vazu. Gledajte da boje budu prirodne i da se slažu.

top 10 wedding decor trends linens Cvetni aranžmani koje volimo

Savršeno nesavršen cvetni buket

Da li ste razmišljali koliko otrcano izgledaju svi oni savršeno oblikovani buketi za mlade? Pogledajte ovaj divan prirodni buket, koji izgleda toliko osvežavajuće i elegantno, a tako netaknuto i jedinstveno, kao da ste malopre sami pobrali najlepše cveće sa livade iz snova. Osmelite se za jedan takav buket, naročito ako vam je venčanje u prirodi.

top 10 wedding decor trends florals Cvetni aranžmani koje volimo

Boja citrusa

Boja citrusa, mandarine, narandže idealna je za deveruše i kume koje nose haljine u sličnim bojama. Vesele nijanse uvek su dobar izbor i ne zaboravite prethodni predlog, neka buket izgleda što prirodnije!

top 10 wedding decor trends citrus Cvetni aranžmani koje volimo

Geometrijska dekoracija i svedeno cveće u saksijicama

Toliko je sjajnih predloga za dekoraciju stola, da ni sami ne znamo za koji bismo se najpre odlučili. Pogledajte ovu geometrijsku harmoniju boja i postavku stola – tanjira, pribora za jelo, salveta… I obratite pažnju na divno neupadljivo cveće u malim saksijama. Ono je idealno kao dekoracija iznad svakog tanjira, a u saksijicu možete da ubacite papirić sa natpisom imena i prezimena onog kome ovo mesto pripada.

top 10 wedding decor trends geometric Cvetni aranžmani koje volimo

Elegantni aranžmani

Ukoliko želite elegantno i fensi venčanje, nežnoroze i beli cvetni aranžmani pravi su izbor za vas. Ovo će izgledati otmeno i sa stilom, tako da nema šanse da promašite. Mi vam predlažemo da ispred svakog tanjira stavite bledoroze ili belu sveću koja će se savršeno uklopiti sa cvećem i doprineti utisku romantične atmosfere.

top 10 wedding decor trends texture Cvetni aranžmani koje volimo

Cveće? Svuda!

Kratko i jasno!

Cveće je predivan izbor u svakom slučaju i pored svakog mesta, ne zaboravljajte ga!

Čak i kada je u pitanju svadbena torta, pored nje može neobavezno i opušteno da stoje predivne nežne velike ruže u boji torte i kolača. Napravite sebi venčanje iz snova!

top 10 wedding decor trends ombre Cvetni aranžmani koje volimo

Tara Đukić

Comments