Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kada neko kaže “venčanje” verovatno vam je prva asocijacija raskoš, glamur, elegancija i slični “otmeni” termini. Ali, sav taj luksuz košta. I to ne malo. Međutim, šta će biti ako vam kažemo da isti efekat možete postići i sa mnogo manje para i uz pomoć papira?

Tako je! Savršena dekoracija za vaše venčanje može da se napravi i od ovakvog jeftinog matrijala, a da ceo prostor i dalje bude otmen i lep. Danas vam predlažemo kako da cveće od papira uvrstite u svoje svadbene ukrase.

Prvenstveno, vaš bidermajer može biti napravljen od papirnog cveća. To jeste jeftinija varijanta, ali ne i manje lepa i kvalitetna. Čak, bićete originalne i sigurno primećene. A ko zna, možda i uvedete novi trend! Možete se odlučiti za ovakav bidermajer naročito ako je vaše venčanje u jesen ili zimi kada izbor svežeg cveća i nije toliko veliki. Takođe, ako želite da vaše venčanje ne bude previše formalno i ceremonijalno, već ste pre za ležerniju, hipi varijantu, ovakav bidermajer će se savršenu uklopiti u vašu ideju.

papirno cvece Cveće od papira kao dekoracija? Zašto da ne!

Velike papirne cvetove možete iskoristiti i za dekoraciju celog prostora gde ćete slaviti, automobila, kuće… Gde god da vam padne napamet, jednostavan ali lep papirni cvet će se savršeno uklopiti. Ovakvi ukrasi nisu kič i prenapadni, već, naprotiv, veseli, romantični i razigrani. Ako, kao na našem primeru, ukrasite papirnim cvetom stolice, čak i one najobičnije i najbeživotnije će izgledati vrhunski!

papirno cvece2 Cveće od papira kao dekoracija? Zašto da ne!

Editors choice