Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Osim što ćete se truditi da sebe maksimalno doterate, morate voditi računa i o dekoraciji objekta u kome ćete proslavljati. Danas se bavimo odabirom boja. Sigurno želite da ta boja predstavlja vas, vašu ljubav, a eventualno i da vam donese sreću u budućnosti. Evo četiri koraka koja će vam u tome pomoći…

Izađite i istražujte

Verenika pod ruku i izađite iz kuće i gledajte, upijajte, razmišljajte o bojama. Koje vam se dopadaju, koje vam šta predstavljaju, razmislite o njihovim kombinacijama. Inspiraciju možete pronaći bilo gde – u prirodi, u prodavnicama, buticima, buvljacima, svuda gde je šareno! Posetite prodavnicu materijala i pogledajte kako koja nijansa jedne boje ide uz drugu nijansu neke druge boje. Vodite računa da cveće, nadstolnjaci, escajg ili još neki drugi detalji treba da se slažu jedan uz drugi.

Pronađite inspiraciju u svojoj kući

Kada ste uređivali kuću sigurno ste se vodili nekim svojim ukusima i idejama, tako da nije loše da počnete odatle u odabiru svadbenih boja. Možda vam se čini kako venčanje i dom nemaju veze jedno sa drugim, ali pogledajte pažljivije – uz koju boju ste ukombinovali drveni nameštaj ili jarke zidove? Ako vam je kombinacija boja u kući prijatna za oči, sigurno će biti prijatna i u sali za venčanje.

kuća Četiri koraka za odabir boja za venčanje

Inspiraciju za svadbene boje možete pronaći i u svojoj kući

Razmislite o tome kakvu atmosferu želite da napravite

Prosto, ako je vaše venčanje otmeno, sigurno ćete iskoristiti pastelne boje u kombinaciji sa zlatnom ili srebrnom. Ako ste mladi i otkačeni, sigurno ćete želeti ludu zabavu uz jarke, upadljive boje, kao što su žuta, zelena, crvena, narandžasta… Ako želite da vaše venčanje bude slatko, roze boja je pravi izbor.

Ne vezujte se čvrsto za značenje boja

U smislu, nežnoroze i zelena danas predstavljaju prolećne boje; ranije su bile isključivo zimske. Ili na primer, crna boja nije za venčanje, više je za sahrane; ali, zašto da ne dodate neki šik detalj u toj boji? Bolje se fokusirajte na to šta neka boja znači vama, a ne kakve se priče dovode u vezu sa njom.

Tekst: Ivana Tomić

Editors choice