Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Možda ne volite njihov ukus, ali priznaćete da izgledaju zanimljivo i šarmantno i da je oktobar idealno vreme da upotrebite bundeve kao dekoraciju. Evo nekih veoma šarmantnih predloga:

Dekorišite put do oltara

Bundeve različitih oblika i veličina poređajte duž puta do oltara – različite nijanse bundeva, zelene, beličaste, narandžaste, daće rustični ton i uokviriti prolaz na vrlo zanimljiv i šarmantan način. I divno će izgledati na fotografijama!

Bundeve na policama

Postavite uputstva za goste, posle ceremonije. Cedulje sa programom proslave zakačite (zabodite čačkalicom) u male tikve i bundeve, koje ste “izložili” na polici.

Dodir glamura

Pronađite male bundeve i obojite ih zlatnom bojom u spreju – ovako obojene, sa dodatim porukama, mogu da budu lep poklon-suvenir za goste.

Bundeva na travi

Po ugledu na ovaj aranžman, dodajte par bundeva dekoraciji u prirodi – uz cveće, trsku, grančice i ostali jesenji dekor, njihova narandžasta boja će oživeti prizor.

Ukrasite sto

Za ukrašavanje stola će vam takođe biti potrebne male bundeve različitih oblika i boja, koje možete postaviti sredinom i duž stolova, onako kako biste postavili cveće ili bilo koju drugu dekoraciju – tako da ne smeta gostima da se služe i da ne zauzima suviše mesta.

Asimetrična dekoracija

Bundeve su nejednake i nestabilne, pa su u svojoj asimetričnosti savršene za zanimljive i minimalističke dekoracije, koje možete upariti sa salvetama i svećama.

Editors choice