Možda ne volite njihov ukus, ali priznaćete da izgledaju zanimljivo i šarmantno i da je oktobar idealno vreme da upotrebite bundeve kao dekoraciju. Evo nekih veoma šarmantnih predloga:

Dekorišite put do oltara

Bundeve različitih oblika i veličina poređajte duž puta do oltara – različite nijanse bundeva, zelene, beličaste, narandžaste, daće rustični ton i uokviriti prolaz na vrlo zanimljiv i šarmantan način. I divno će izgledati na fotografijama!

Bundeve na policama

Postavite uputstva za goste, posle ceremonije. Cedulje sa programom proslave zakačite (zabodite čačkalicom) u male tikve i bundeve, koje ste “izložili” na polici.

Dodir glamura

Pronađite male bundeve i obojite ih zlatnom bojom u spreju – ovako obojene, sa dodatim porukama, mogu da budu lep poklon-suvenir za goste.

Bundeva na travi

Po ugledu na ovaj aranžman, dodajte par bundeva dekoraciji u prirodi – uz cveće, trsku, grančice i ostali jesenji dekor, njihova narandžasta boja će oživeti prizor.

Ukrasite sto

Za ukrašavanje stola će vam takođe biti potrebne male bundeve različitih oblika i boja, koje možete postaviti sredinom i duž stolova, onako kako biste postavili cveće ili bilo koju drugu dekoraciju – tako da ne smeta gostima da se služe i da ne zauzima suviše mesta.

Asimetrična dekoracija

Bundeve su nejednake i nestabilne, pa su u svojoj asimetričnosti savršene za zanimljive i minimalističke dekoracije, koje možete upariti sa salvetama i svećama.

Comments