Kada se odlučite za prostor u kome ćete napraviti prijem gostiju na svom venčanju, obično se odlučite za neki prostor koji ne izgleda spektakularno sve dok se ne ukrasi!

Naime, venčanje ne bi bilo venčanje, da ne nabavite cvetne aranžmane! Počevši od mladinog bidermajera, preko kićanki za sve goste, a onda i uređenja same sale za venčanja, ne možete, a da ne nabavite cvetne aranžmane!

Međutim, pošto svako želi da njegovo venčanje bude posebno i drugačije od drugih, pa se trude da odaberu cvetne aranžmane koji nisu do sada viđeni! Pomoći ćemo vam da ulepšate svoje venčanje tako što ćemo izdvojiti najzanimljivije cvetne aranžmane, a vi se odlučite za one koji najviše odgovaraju vašem ukusu.

Svod od orhideja

Cvetni aranžmani Ukrasite svoje venčanje Bogate i nestvarne cvetne dekoracije

Napravite svod do oltara koji ćete prekriti belim orhidejama!

Ljubičasto-zeleno

Cvetni aranžmani Ukrasite svoje venčanje 2 Bogate i nestvarne cvetne dekoracije

Ako želite drugačije cvetne aranžmane od onih koje ste već toliko puta videli, pravite kontraste boja! Ljubičasto-belo cveće odlično će izgledati uz zelene detalje!

Rajska bašta

Cvetni aranžmani Ukrasite svoje venčanje 3 Bogate i nestvarne cvetne dekoracije

Divno ružičasto cveće može krasiti svaku stolicu na vašem prijemu, ali i visiti sa plafona!

Zimska idila

Cvetni aranžmani Ukrasite svoje venčanje 1 Bogate i nestvarne cvetne dekoracije

Evo još jedne ideje za cveće koje se spušta sa plafona! Kombinacija belog cveća, lampica i sveća učiniće da sala za venčanje izgleda kao da je zaleđena.

Preterivanje

Cvetni aranžmani Ukrasite svoje venčanje 5 Bogate i nestvarne cvetne dekoracije

Neko voli i da pretera kada je cvetni aranžman u pitanju! Ako ste i vi jedni od njih, izaberite onda bar cveće koje je u istoj paleti boja kako ne bi izgledalo prenatrpano!

Lenka Gatić

Comments