Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kada dođe taj dan da i vi počnete se organizacijom vašeg venčanja pokušaćete da sve kockice da posložite. I da haljina bude baš ona o kojoj maštate godinama, cipele savršenog izgleda i još pored toga i udobne, frizura, šminka i na kraju i savršen bidermajer.

A onaj pravi buket je i više nego savršen detalj uz celokupan mladenački izgled. Zato izbor cveća za vaš venčani buket ne uzimajte zdravo za gotovo.

Šta je bitno kod izbora bidermajera? Bitno je da i izbor cveća i izgled buketa bude oličenje vas. Da znate zašto ste izbrali baš taj buket taj cvet, tu boju…Ukoliko niste do sada bili ljubitelj i poznavalac cveća onda vam u izboru može pomoći  neko stručniji. Ipak, ako ste zamislili kako želite da izgledate tog važnog dana za vas i vašeg mladoženju, onda treba da pronađete onaj bidermajer koji će vašu priču jednostavno upotpuniti.

Mi se ovog puta odlučujuemo za cveće u pastelnim bojama jer ono čini jedan nežan i romantičan bidermajer koji se slaže uz svaki izgled mlade.

11 Copy Bidermajeri u PASTELNIM bojama

Pastelna paleta boja u bidermajeru kao što i sami možete da primetite daje neverovatno nežan ali istovremeno glamurozan izgled ovom buketu. Ovakve boje su toliko nežne i prilagodljive svakom izgledu venčanice, frizure, nakita i cipela. On nikada neće štrčati ali će dopuniti i zaokružiti pravu romantičnu priču.

U zavisnosti kakvo cveće vam prija, kako zbog izgleda tako i zbog mirisa, vi ćete birati i izgled bidermajera. Važno je da se odlučite za konkretne boje a onda i izbor svakog cveta.

226 Bidermajeri u PASTELNIM bojama 334 Bidermajeri u PASTELNIM bojama

Editors choice