Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Kada dođe taj dan da i vi počnete se organizacijom vašeg venčanja pokušaćete da sve kockice da posložite. I da haljina bude baš ona o kojoj maštate godinama, cipele savršenog izgleda i još pored toga i udobne, frizura, šminka i na kraju i savršen bidermajer.

A onaj pravi buket je i više nego savršen detalj uz celokupan mladenački izgled. Zato izbor cveća za vaš venčani buket ne uzimajte zdravo za gotovo.

Šta je bitno kod izbora bidermajera? Bitno je da i izbor cveća i izgled buketa bude oličenje vas. Da znate zašto ste izbrali baš taj buket taj cvet, tu boju…Ukoliko niste do sada bili ljubitelj i poznavalac cveća onda vam u izboru može pomoći  neko stručniji. Ipak, ako ste zamislili kako želite da izgledate tog važnog dana za vas i vašeg mladoženju, onda treba da pronađete onaj bidermajer koji će vašu priču jednostavno upotpuniti.

Mi se ovog puta odlučujuemo za cveće u pastelnim bojama jer ono čini jedan nežan i romantičan bidermajer koji se slaže uz svaki izgled mlade.

11 Copy Bidermajeri u PASTELNIM bojama

Pastelna paleta boja u bidermajeru kao što i sami možete da primetite daje neverovatno nežan ali istovremeno glamurozan izgled ovom buketu. Ovakve boje su toliko nežne i prilagodljive svakom izgledu venčanice, frizure, nakita i cipela. On nikada neće štrčati ali će dopuniti i zaokružiti pravu romantičnu priču.

U zavisnosti kakvo cveće vam prija, kako zbog izgleda tako i zbog mirisa, vi ćete birati i izgled bidermajera. Važno je da se odlučite za konkretne boje a onda i izbor svakog cveta.

226 Bidermajeri u PASTELNIM bojama 334 Bidermajeri u PASTELNIM bojama

Editors choice