Budimo realni – Ne morate čak ni da razmišljate o venčanju da biste imali razlog da gledate fotografije lepih buketa. Većina žena voli cveće, voli venčanja i zašto onda ne bi volela da vidi fotografije cveća za venčanje?

Na društvenoj mreži Pinterest stvarno možete videti najrazličitije vrste lepih, velikih buketa i tako biti u toku sa tim kakvo je cveće trenutno u modi i koji aranžmani su sada najtraženiji.

Pretražli smo Pinterest i izdvojili najaktuelnije trendove kada je aranžiranje cveća u pitanju.

Božur

bidermajer 1 Pinterest: Kakve bidermajere kačimo na Pinterest

Obično mlade biraju ruže za svoje bidermajere, a božura se retko ko seti. Međutim ovo cveće, naročito u nežnim bojama može napraviti izuzetan aranžman za vaše venčanje. Krupni i rastresiti cvetovi deluju zaista nežno i prefinjeno.

Kombinacija

bidermajer Pinterest: Kakve bidermajere kačimo na Pinterest

Ko kaže da vaš bidermajer treba i mora da bude sastavljen samo od jedne ili eventualno dve vrste cveća? Baš naprotiv, kombinacija raznog vrsta cveća, ali u istoj paleti boja može izgledati veoma lepo i rustično.

Ljubičasto

bidermajer 2 Pinterest: Kakve bidermajere kačimo na Pinterest

Zašto se ne biste odlučili za ljubičasti buket? Izaberite različito cveće i to u različitim nijansama ljubičaste boje i samo privežite stabljike satenskom trakom. Izgledaće veoma moderno, a opet romantično i damski.

Lenka Gatić

Comments