Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/6

Kako se bliži venčanje, svaka žena želi vitku liniju i tanak struk. Ali pre nego što počnete da držite dijetu i gladujete, treba bliže da se upoznate sa određenim činjenicama. Termin “zdrava hrana” je izmišljen, zdrava hrana ne postoji. Zato nije ni čudo koliko zabluda postoji o tome šta treba da jedete da biste se zdravo hranili i izgubili na težini. Postoji samo zdrava ishrana. I ona se razlikuje od pojedinca do pojedinca.

Za osobe koje imaju dijabetes i obično voće je nezdravo i štetno, dok osoba koje ne pate od šećerne bolesti mogu slobodno da ga konzumiraju u neograničenim količinama. Mlade se za venčanje izgladnjuju i uglavnom konzumiraju proizvode iz prodavnica zdrave ishrane. Zabluda je da ćete tamo naći hranu koja je zdravija. Proizvodi koji se tamo prodaju često nemaju deklaraciju, skupi su, bezukusni i potpuno nezdravi. Ista stvar važi i za pijacu. Hrana koja se tamo nalazi često je prskana otrovnim hemikalijama, puna otrovnih metala i zagađena. Nemojte dozvoliti sebi da se pred venčanje otrujete i da upropastite imunitet verujući da se hranite zdravo i da zdravo mršavite. Predstavljamo vam namirnice za koje niste ni verovali da su jako nezdrave i loši saveznici u borbi protiv masnih naslaga i kilograma.

Musli

Sigurno nikada ne biste pomislili da je musli nezdrava namirnica i da je treba izbegavati u širokom luku. Mnoge mlade koje žele vitku liniju ga konzumiraju sa mlekom za doručak verujući da se hrane zdravo i niskokalorično. Možda ćete biti u neverici i razočarane, ali musli sadrži preko 500 kalorija, visoku koncentraciju masti i šećera. Ukoliko želite da smršate pred svadbu bolje doručkujte voće, lešnike ili bademe.

musli Mislili ste da su ovo zdrave namirnice

Editors choice