Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

1/6

Kako se bliži venčanje, svaka žena želi vitku liniju i tanak struk. Ali pre nego što počnete da držite dijetu i gladujete, treba bliže da se upoznate sa određenim činjenicama. Termin “zdrava hrana” je izmišljen, zdrava hrana ne postoji. Zato nije ni čudo koliko zabluda postoji o tome šta treba da jedete da biste se zdravo hranili i izgubili na težini. Postoji samo zdrava ishrana. I ona se razlikuje od pojedinca do pojedinca.

Za osobe koje imaju dijabetes i obično voće je nezdravo i štetno, dok osoba koje ne pate od šećerne bolesti mogu slobodno da ga konzumiraju u neograničenim količinama. Mlade se za venčanje izgladnjuju i uglavnom konzumiraju proizvode iz prodavnica zdrave ishrane. Zabluda je da ćete tamo naći hranu koja je zdravija. Proizvodi koji se tamo prodaju često nemaju deklaraciju, skupi su, bezukusni i potpuno nezdravi. Ista stvar važi i za pijacu. Hrana koja se tamo nalazi često je prskana otrovnim hemikalijama, puna otrovnih metala i zagađena. Nemojte dozvoliti sebi da se pred venčanje otrujete i da upropastite imunitet verujući da se hranite zdravo i da zdravo mršavite. Predstavljamo vam namirnice za koje niste ni verovali da su jako nezdrave i loši saveznici u borbi protiv masnih naslaga i kilograma.

Musli

Sigurno nikada ne biste pomislili da je musli nezdrava namirnica i da je treba izbegavati u širokom luku. Mnoge mlade koje žele vitku liniju ga konzumiraju sa mlekom za doručak verujući da se hrane zdravo i niskokalorično. Možda ćete biti u neverici i razočarane, ali musli sadrži preko 500 kalorija, visoku koncentraciju masti i šećera. Ukoliko želite da smršate pred svadbu bolje doručkujte voće, lešnike ili bademe.

musli Mislili ste da su ovo zdrave namirnice

Editors choice