Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Za planiranje specijalnog događaja poput venčanja potrebno je mnogo truda, volje, napora ali i živaca. Ponekad planiranje venčanja traje mesecima, ali ima i onih žena koje ništa ne prepuštaju slučaju pa organizuju venčanje i godinu, dve unapred. Bilo da pripadate grupi ljudi koji vode računa o svojoj ishrani, na sam dan venčanja shvatićete da ćete brzo i lako ostati bez enegrije i biti veoma gladni.

Adrenalin će biti itekako na visokom nivou, ali kada uzbuđenje prođe, da ne biste osetili malaksalost i bol u stomaku morate i tog dana nešto da pojedete. Pod tim se ne podrazumevaju grickalice i kolači, već pravi, ozbiljni oborci. Koji uključuju doručak, ručak, večeru ali i užinu. Najmanje jednu. Najvažnije je da šta ćete konzumirati na dan venčanja isplanirate unapred kako ne biste zaboravili i došli u situaciju da se onesvestite od gladi i umora.

Pa da počnemo od doručka. Čuli ste nebrojeno puta da je doručak najvažniji obrok tokom dana i onu čuvenu “Doručkuj kao kralj, večeraj kao prosjak”. U prevodu, doručak treba da bude najobimniji obrok koji će vam dati energiju i snagu da pregurate ceo dan na nogama.

Pre doručka obavezno popijte čašu soka od pomorandže ili limunadu. Nemojte konzumirati hladno piće, već u čašu sipjate mlaku vodu. Po želji, dodajte malo cimeta ili sirupa od čokolade. Birajte zdrav doručak, koji uključuje žitarice ili tunjevinu. Za doručak možete pojesti i ovsenu kašu koju možete obogatiti bobičastim voćem poput malina ili jagoda. Proteini u ovsu će vam pružiti energiju koja vam je preko potrebna tog dana. Tako će vaš organizam pravilno funkcionisati, a koža će blistati.

dorucak za mladu Ovu hranu treba da jedeš na dan venčanja

Editors choice