Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Ruke mu se pozlatile, glasi blagoslov koji obično žene upućuju kad su zadovoljne. Eh, širok je spektar delovanja zlatnih ruku, a žene cene manuelne veštine. Od sitnih popravki, preko molerskih i električarskih radova, do masaže i milovanja, zlatnorukom sve ide od ruke.

Najcenjeniji je vlasnik zlatnih ruku koji se sam poduhvata posla. Ne čeka da mu kažete, da ga cimate i podsećate. Vidi da se probušilo crevo od tuša i popravi ga onako usput, dok pije kafu. Ne da vam da bacite zagorelu šerpu (onaj stepen zagorelosti kad zaboravite mleko na šporetu i setite se tek kad posle pola sata osetite čudan miris), nego je oriba tako da izgleda kako nije izgledala od dana kad ste je kupili. Dođe da vam priključi nov šporet i kaže vam kako nemate trofaznu struju, a vi pojma nemate šta priča i samo blenete, dok on nešto čačka i posle vam kaže kako je podesio da radi monofazno, a vi i dalje blenete, ali jasno vam je da je u pitanju neka čarolija.

najseksi muskarci su majstori oni koji znaju popravljati u kuci 504x335 20130312 20130329120142 0ac4e65af203a4322d4c7d05de629d2 Zlatne ruke (1. deo)

A onda vam izmasira vrat i ramena, vešto kao profesionalni maser, samo što vam kod masera ne cure bale prilikom masaže, a onda iskoristi priliku kad ste se već svukli, da izmasira i sve ostalo čemu je potreban nežan dodir i odmeren pritisak pametnih prstiju.

Možda još nije ustanovljena manuelna inteligencija, ali nauka je uvek kaskala za praksom.

Neki ljudi prosto imaju više pameti u prstima, nego u postupcima.

Aleksina Đorđević

Editors choice