Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Izneli smo pakosna, šašava i duhovita priznanja muškaraca o njihovim pasivno agresivnim i ostalim taktikama i ponašanjima kojima kažnjavaju svoje supruge kad ih ove baš nerviraju, pa je red da razotkrijemo i neke ženske nepodopštine i detinjarije.

“Ja volim sve u holivudskom stilu – kad se naljutim na njega i ne mogu da ga smislim, izbacujem ga iz bračnog kreveta i čak se ne potrudim ni da mu stavim jastuk i ćebe na kauč u dnevnoj sobi. Samo mu dramatično saopštim da ne znam gde će da spava noćas. Teško njemu ako to shvati bukvalno, pa prespava negde van kuće (zna on gde su granice, samo mora da se podseti s vremena na vreme).”

“Ah, ja presečem dotok svih usluga malih (i većih) udobnosti na koje je navikao, čisto da se seti da ne može da uzima zdravo za gotovo ono što ima. Tužno je to što tako sprovodim dresuru, ali bolje da on bude zbunjen i skunjen, nego da ja gubim samopoštovanje. Dakle, ne zanima me spremanje obroka, ne znam da li mu je opran veš, čak ne promenim ni peškire u kupatilu, ni potrošen toalet papir – ponekad mi se čini da on misli da živi u hotelu i da se te stvari naprosto stvore tu, kad on ne gleda i da nema pojma da to sve ja radim.”

“Kad se naljutim na njega, danima oblačim svoje dronjave pidžame, koje inače obožavam, ali on ih mrzi, pa se trudim da ih ne nosim, i uopšte, praktikujem sve svoje omiljene navike kojih se inače odričem i klonim jer njega nerviraju. Ponekad (vrhunac pakosti, ali recite da vi to ne radite nikad i reći ću vam da lažete) namerno izazivam svađu, samo da bih mogla da nosim pocepanu pidžamu i da pušim u dnevnoj sobi, a da on ne sme ništa da mi prebaci.”

“Uh, retko se ljutim, ali tada hoću da budem sigurna da zna kako se osećam i da je skroz zaslužio hladan tretman i hoću da se zabrine! Dakle, prestanem da kuvam. Ali pošto ne želim sebe da kažnjavam, onda naručim hranu – samo za sebe. I kad dođe s posla i zatekne me kako već završavam ručak, bez još jednog tanjira i obroka za njega, slatko mu kažem kako nisam znala šta bi on voleo za ručak, ali da sigurno može nešto da pronađe u frižideru. On dobro zna da mu ja u stvari govorim da je na kučećem režimu – dobijaće ostatke dok se ne iskupi.”

Editors choice