Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Da vam ne prepričavam, pročitajte sami. Ali stvarno pročitajte. Hoću reći, čitajte, a ne primajte se. Jer čim se primite, znači da vas boli. A boli jer pogađa u osetljivo mesto. A najosetljivije je ono mesto u kome pulsira istina. To baš gadno boli, k’o prst u oko.

Statistika i samosvest Preko tridesete a nemaju dete ccc Žene preko tridesete, a nemaju dece

Prva istina je, ko želi dete bezuslovno, rodiće ga uprkos svoj mogućoj neuslovnosti. Zatim, žena koja nije spremna da samostalno odgaja dete, u velikom broju slučajeva neće ni postati majka. I ono što je posebno nerviralo pripadnice ciljne grupe statističkog istraživanja, što se muškarci pominju samo uzgred i što njih niko ne proziva. Možete da me hejtujete do sto jedan i nazad, ali kad se prave deca, muškarac se ništa ne pita. On ne oseća prinudu materinskog imperativa. On ne nosi bebu u svom telu. On je ne rađa i ne doji. On prirodno ima sekundarnu ulogu. A u današnje vreme čak ne mora ni da bude prisutan, jer donatori. Odluka je vaša. Odgovornost je vaša. Ženska.

Ukoliko imate muškarca koji je voljan da sa vama podeli odgovornost, to je najviše što možete da dobijete. I to je sasvim dovoljno. Ali nije neophodno. Ako pričate sebi da ćete roditi dete kad budete imati uslova za to, lažete sebe. Nikada nećete smatrati da imate dovoljno uslova.

Editors choice