Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Uprkos uvreženom mišljenju, raditi od kuće nije ispunjenje svih snova. Jer čak i kad radite od kuće, zapravo morate da radite. A pošto je reč o sasvim drugačijem načinu rada, ovaj tip posla ima svoje loše strane, koje standardna radna mesta nemaju. Pre nego što se odlučite za to da prihvatite posao koji podrazumeva rad od kuće, raspitajte se o njegovim lošim stranama.

“Ostaću u pidžami danas, šta, ionako me niko neće videti”

Ako ostanete u pidžami ceo dan, treba da imate u vidu da će vas to dodatno ulenjiti! Osetićete se kao da imate slobodan dan, a opet morate da radite. Čak će vam se i prispavati, pa možda i dremnete pola sata. Svaki radni dan tretirajte kao da idete na posao. Istuširajte se i presvucite se u nešto udobno, ali da to nije pidžama.

težak posao Zašto rad od kuće nije san snova

Radite svuda po kući

Želite da budete izloženi suncu na terasi tokom radnog dana? Ili vam je zgodno da sedite za kuhinjskim pultom? Kada radite od kuće, dobra stvar je što možete raditi gde god vam padne na pamet. Ali odlučite se za jedno mesto od koga ćete napraviti kvazi kancelariju. Kada se raširite po celoj kući i stalno menjate mesto rada, posao će vam se raštrkati posvuda i nećete imati utisak koherentnosti.

Editors choice