Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Raskinuli ste dugu vezu, ali vi i vaš bivši imate zajedničke prijatelje. Logično je da ne želite da prekinete ta prijateljstva i da neke ljude, preko noći, izbrišete iz svog života. Blokirati ili izbrisati nekog sa liste prijatelja na Facebook-u nije isto što i isključiti ih iz sopstvenog života. Pitate se kako da nastavite druženje sa ljudima iako ste raskinuli sa partnerom? Evo par saveta.

Nikada ne pričajte loše stvari o bivšem

Nije vaš posao da ljudima iznosite prljavštine iz veze koja se okončala. Nijedan raskid ne dolazi spontano. Naravno da znate sve njegove prljave tajne i loše navike i osobine, ali nikako druge ne davite tim stvarima. Vaši zajednički prijatelji nikako ne žele o tome da slušaju.

pričanje sa društvom Šta kada imate zajedničke prijatelje sa bivšim

Ograničite svoje teme o bivšem

Iako su prijatelji ti koji su uvek uz vas i žele da vas saslušaju i posavetuju, ukoliko ih non – stop davite i pričate o jednoj istoj temi, vremenom će početi da vas izbegavaju. Slušati nekog satima, danima i nedeljama kako priča o istoj osobi, koja im je ujedno i ortak, ne da je iritantno već je i pomalo bezobrazno. Treba uvek da imate na umu da vaši zajednički prijatelji njega vide kao sjajnu i dobru osobu, a ako o njemu govorite u negativnom kontekstu, steći će utisak da ste ustvari vi loša osoba, a ne on.

Editors choice