Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Dani postaju sve duži, a to znači da je ovo konačno vreme kada možete da razapnete šator u dvorištu, hvatate cvrčke, organizujete gađanje balonima i još svašta! Koliko stvari će vaša porodica uspeti da uradi ovog leta?

Postavite tobogan

tobogan Zabavne stvari u kojima možete da uživate s porodicom

Uživajte u razdraganosti i smehu svoje dečice!

E, ono što morate da uradite da bi ovaj “eksperiment” prošao dobro je da sve svoje majčinske brige uredno spakujete u jednu kutiju, a tu kutiju bacite kroz prozor. Da, podstičemo vas da pozovete dete da se kliza na toboganu i roni – da, roni – i to po klizavom parčetu plastike! Zašto? Zato što je prepreprezabvno! U prodavnicama se i dalje prodaju stvari kao i kad ste vi bili dete, samo što je to sada sve unapređeno i mnogo veće i zabavnije nego nekada! Razvijte ogroman “plašt” plastike, ojačajte baštenskim heftalicama, pokrijte heftalice lpljivom trakom, polijte plastiku baštenskim crevom (i prskalicama ako ih imate) i klizajte seeeeeee! (Da bi bilo još klizavije, dodajte deterdženta)

Organizujte gađanje vodenim balonima

Za oko 500 i manje dinara možete da napravite prezabavnu stvar koja će ukljčiti i decu u samu organizaciju. Ako žele, predložite deci da pozovu decu iz komšiluka kako biste napravili timove. Napunite svi zajedno te balone, ali prethodno postavite pravila – nema gađanja u lice, i svako posle kupi svoj deo haosa koji je napravio. Obucite se prikladno, čekajte super vruć dan napolju i krenite sa gađanjem!

Izgradite kuću za vile

kuća za vile Zabavne stvari u kojima možete da uživate s porodicom

Budite deo sveta mašte svog deteta!

Kuće za vile, u slučaju da nemate pojma o čemu pričamo, su mali ‘stanovi’ napravljeni od prirodnih materijala kao što su drvo, štapovi, kore, školjke, perja. I, tako malene su, naravno, namenjene  malenim, svetlećim stvorenjima koja će u njima uživati – a za dečicu da ih prave. Legenda kaže da deca grade ove kućice za vile kako bi se one tu nastanile i čuvale ih. Iako možete da izgradite kućicu gde god želite, čujemo da vile vole da se odmaraju u udubljenjima stabala drveća ili na panjevima u šumi, kao i pored vode. Autorka Trejsi Kejn (Tracy Kane) ima sjajnu knjigu pod naslovom “Fairy Houses” koju predlažemo da pregledate kako biste podstakli dete da izgradi jednu sjajnu kućicu!

Organizujte film-veče

film veče Zabavne stvari u kojima možete da uživate s porodicom

Ko kaže dam orate da čekate reprizu omiljenih filmova u lokalnom bioskopu kada možete da imate svoj lični!

Imate veliko dvorište? Napravite svoj lični bioskop napolju: iznajmite (ili kupite) projektor. Možete iznajmite filmiće koji, možda koštaju malo više, ali, ako pozovete i komšije, možete podeliti trošak. Upotpunite celu priču ogromnim porcijama kokica i hladnih sokova i gledajte decu kako uživaju! Naravno, možete i vi da se pridružite!

Spavajte u šatoru

Retko šta je klincima tako magično ili vredno pamćenja kao spavanje napolju. Ako volite avanturu, možete otići u obližnje mesto za koje znate da rentira kamp kućice ili šatore. Ako biste radije ostali u blizini kuće (i, realno, svog ličnog kupatila), samo razapnite šator u dvorištu. Ne zaboravite da poisključujete automatske prskalice pre nego što se ušuškate u vreće za spavanje.

Ostanite uz nas i čekajte još lepih ideja i saveta koji će vam pomoći da uživate u vremenu provedenom sa porodicom!

Tekst: Maja Luković

Editors choice