Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Tokom ovog vikenda u Malom pozorištu “Duško Radović” planirano je izvođenje dve hit predstave. Danas, u 17 časova na repertoaru su čuvene “Strašne priče braće Grim”. Dođite da zajedno otputujemo u očaravajući svet bajki pun princeza, zlih maćeha, čarobnih šuma, dobrih i mudrih kraljeva… Braća Jakov i Vilhelm Grim sakupili su i napisali najpopularnije i najčuvenije zbirke bajki na svetu. Oni su bili stručnjaci da predstave samo najvažnije informacije koje omogućuju da se priča ispriča. Verovali su u moć mašte i bili svesni koliko je važno da se deca suoče sa stvarnosti življenja. A mi smo, u svojoj predstavi, pokušali da ostanemo verni njihovoj viziji.

Igraju: Miloš Samolov, Jovo Maksić, Dušica Sinobad, Jelica Vučinić, Marijana Vićentijević Badovinac, Alek Rodić i Dušan Murić.

Strasne price brace Grim foto Djordje Tomic fb1 Za ljubitelje pozorišta: Vikend u Radoviću i prolećni popust

U nedelju 11. maja u 12 časova, na repertoaru je “Noć u Merlinovom zamku”. Predstava govori o čarobnjaku Merlinu, najmoćnijem čarobnjaku među vilama i vilenjacima koji dovodi zlu vešticu na suđenje, a za svedoke poziva junake iz popularnih crtanih filmova Volta Diznija (Malu Sirenu, Zver, Ivicu i Maricu, Duha iz Aladinove lampe, Uspavanu lepoticu, Kruelu De Vil…). Ovi popularni junaci zajedno sa porotom (publikom), odlučuju na koji način će veštici biti presuđeno. Predstava obiluje vizuelnim efektima, pesmama, plesnim numerama…

Igraju: Bojan Lazarov, Vladislava Đorđević, Aleksandra Anđelković, Alek Rodić, Sandra Rodić Janković, Jelena Cvetković, Nenad Radović i Ljiljana Peroš.

Takođe, prolećna akcija Malog pozorišta “Duško Radović” – Proleće je na startu kupite na vreme kartu!, traje do kraja sezone, te se karte za pojedine vikend-predstave mogu kupiti uz popust od 40%.

U saradnji sa Malim pozorištem “Duško Radović” poklanjamo tri puta po dve karte za svaku predstavu. Prva tri čitaoca koja se jave na email redakcija@wannabemagazine.com sa imenom i prezimenom i nazivom predstave, dobijaju po dve ulaznice. 

Editors choice