Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

1/3

Društvene mreže su neka vrsta savremenog školskog leksikona iz osamdesetih godina prošlog veka – ako ne znaš šta je to, evo kratkog objašnjenja: Uzmeš jednu lepu svesku, napišeš u njoj neka pitanja (koja ti je omiljena grupa, da li si zaljubljena, šta misliš o nekoj osobi…), predvidiš mesta za odgovor i pustiš svesku da kruži po odeljenju. Ako si popularna, sveska će ti rado popunjavati i u drugim odeljenjima. U leksikone su se lepile slike, upisivali citati i stihovi, priznavale tajne ljubavi, objavljivale ljubavi koje su postale javne, izjašnjavalo se o omiljenoj hrani, boji, muzici, glumcima… Sad se to sve isto radi na društvenim mrežama, pa bi trebalo da znamo i neka pravila pristojnosti, naročito kad se radi o stvarima kojima silno želimo da se pohvalimo, a ne želimo da ispadnemo nametljivi i neukusni.

Veridba je potpuno romantična, verovatno zato što je prilično retro, ne odlučuju se svi parovi da obave, proslave i objave veridbu, a ni prsten više nije obavezan – burme su dovoljne, ako ste rešili da vezu ozvaničite. I naravno, ako ste odabrali vereništvo, želećete to da objavite na društvenim mrežama, a uz promenu statusa veze idu i fotografije i objave.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @zephyrandtide

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Ne objavljujte vrednost prstena

Dovoljno je vaših virtuelnih prijatelja i sledbenika koji će se radovati zbog vas, ima ih sigurno barem onoliko koliko će biti ljubomornih i taknutih u bolno mesto. A ako objavite koliko karata ima dijamant, ili koliko prsten košta, steći ćete (i među jednima i među drugima) i one koji misle da ste snob, ili još gore, seljanka. Dakle, vrednost prstena je u tome što je na vašoj ruci, svaka druga makar i samo aluzija na njegovu materijalnu vrednost je nedopustivo prostačka.

Video snimak tvog prstena

Umesto da svoju vereničku radost iskažeš poluminutnim snimkom presijvanja tvog dragocenog prstena, dovoljna je jedna fotografija, a bilo bi lepo da uz nju napišeš i nekoliko rečenica o romantičnom događaju. Svima će biti simpatičnije i zanimljivije da pročitaju nešto o tome kako si bila iznenađena kao nikad u životu, ili kako je romantičan momenat bio simpatično nespretan – nešto životno i istinito.

Editors choice