Za lep, skladan, dugovečan brak, bitno je da oboje budete srećni i zadovoljni. Ne zaboravljajte na one male stvari kojima ćete svakodnevno supruzi pokazivati koliko ste srećni što ste sa njom i koliko vam je ona važna u životu.

Ne zaboravite na ove stvari…

Neka se oseća posebnom

Sitan znak pažnje u vidu cveta ili poljupca i zagrljaja kada najmanje očekuje, svakodnevno će joj govoriti mnogo toga. Biće srećna i osećaće se divno. Budite kreativni i nikada ne prestajte da joj pokazujete koliko vam znači.

Ispunite joj želje

Neće ona od vas tražiti bog zna šta, ali ako vas jednom zamoli za nešto, učinite joj. Biće vam zahvalna!

Provodite vreme sa njom

Nedostatak pažnje se u porodici lako oseti i loše utiče na međuodnose. Sve što vam je potrebno je makar sat vremena kvalitetnog zajedništva, samo ona i vi. Imajte svoje aktivnosti i kutak i vreme samo za vas.

Budite verni i iskreni

Samo jedna laž nepovratno narušava odnos. Ne dozvolite to!

sreća Usrećite svoju suprugu

Volite je i biće srećna!

Izbegavajte poroke

Vaša supruga neće biti srećna ako imate probleme sa alkoholom ili kockanjem. Makar malo regulišite svoje loše navike i ona će biti srećna i ponosna na vas.

Udovoljite joj

Isto kao što je vama potreban odmor i njoj je. Barem jednom nedeljno pođite sa njom u kupovinu ili je negde izvedite. Znaće da ceni vašu brigu i uviđajnost.

Slušajte je

Neće ona vama komandovati ili vas stalno kritikovati. Možda joj nešto fali i želi da joj vi pomognete. Ne ignorišite je, pružite joj pažnju koju zaslužuje.

Dajte joj kompliment

Lepa reč i gvozdena vrata otvara! Pohvalite je kako dobro kuva čak i kada joj je supa preslana, recite joj da je lepa čak i kada nije stigla da opere kosu. Momentalno će se osećati bolje, a možda i dobijete koju nagradu za trud!

Iznenadite je

Svi vole iznenađenja i ona posebno podstiču pozitivno raspoloženje. Opet, budite kreativni. I najmanje sitnice mogu postići nešto veliko!

Volite je

Uvek, svuda, zauvek. Nema lakšeg načina da usrećite ženu, nego da je prosto volite.

Nije teško ugoditi ženi, samo je potrebno da joj pokažete koliko je posebna za vas i biće zauvek srećna!

Tekst: Ivana Tomić

Comments