Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

“Žalim dan kada sam te upoznala!”, “Bolje da se nikada nismo sreli!”, “Proklet bio dan kada sam ti rekla da!”. Ko bar jednom u svom životu nije čuo nekog iz svog okruženja kako žali zbog svog izbora. Mnogi se u braku osećaju kao u zatvoru iz kog je nemoguće pobeći. E, pa, dragi moji, brakovi se i te kako ruše. Mada to i nije rešenje. Loše veze ili pogrešne spojeve smo mogli da izbegnemo.

Veze pružaju uživanje udvoje. One, takođe, služe da što bolje ocenimo našeg partnera. Zato se u brak ne stupa (bar ne bi trebalo) nakon dva ili tri sata provedenih skupa.

Iako je svrha veze provera, retko ko se te mogućnosti priseća. Ako sreća ne dopire do vas dok ste u vezi, suludo je venčati se.

Ne nadajte se da će vaš partner, nakon susreta sa matičarem, da bude drugačiji ili bolji. Ako, štaviše, vršite pritisak nad njim, vaš brak će biti još tužniji.

Ponekad volimo i onda kada zbog te ljubavi patimo. Spremni smo na sve da to zrno ljubavi, koje nam je jedva pruženo, očuvamo. Provodimo besane noći, ćutimo kada želimo mnogo reći, ponekad i zatvorimo oči nad preljubom i idemo dalje. Da li je vredno da nastavimo takvu priču? Procenite partnera! Sagledajte dobro njegovo opšte ponašanje, zatim, kako se prema vama ponaša. Ako vas njegova dela ne ispunjavaju, ako umesto osmeha češće brišete suze, vreme je da presečete. Jedan potpis u obližnjoj opštini neće ništa da izmeni. Život je kratak, žurimo zato, ali polako. Ne hvatajte prvi, ali ni zadnji voz. Potrudite se da pronađete osobu sa kojom ćete zaista moći da sačinite jednu.

Nesrećni brakovi ne ostavljaju samo nosioce glavnih uloga ozlojeđenim. Najbliži, takođe, osete na sopstvenoj koži težinu vaše nesreće.

a.baa Moon wedding ring Triput meri jednom seci

Ne dozvolilte da vam zakon uređuje brak

Prevaspitanje u određenim godinama vrlo teško se odvija. Vaše učestale molbe da se partner izmeni stvaraju kontraefekat. Ljudi su, jasno nam je, kuriozne prirode.

Sve se svodi na proračun i pronalaženje osobina koje su vam potaman. Cilj je da nas vrline suprotnog, ili istog pola, obasjaju. Uzaludno je da tražimo nekog bez greške – nismo skrojeni takvi. Nađimo osobu čije nam mane neće smetati i izazivati velike svađe. Identično ponašanje valja primeniti i kada biramo prijatelje.

Zato uključimo sva moguća čula kako bismo što pre shvatili da li osoba sa kojom smo u vezi može biti ta sa kojom ćemo da provedemo ostatak života.

Neka dođe do razvoda ukoliko ljubav nestane, a ne ako dolazi do narušavanja vašeg duševnog ili telesnog mira. I neka ta ljubav ne nestane zbog nemogućnosti da pronađemo zajednički jezik već, eto, slučajno. A, ako mene pitate – Zdravu ljubav treba do poslednjeg daha gajiti.

Tekst: Elena Ederlezi

Editors choice