Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Problem pred kojim su muškarci uglavnom totalno nemoćni, tiče se uticaja na njegove odnose sa ženom, koji imaju njena sestra, prijateljica ili majka, odnosno, neka druga žena od poverenja.

One će sedeti i analizirati svaki njegov postupak, donoseći zaključke i presude, smišljajući taktike i kasnije razmatrajući njihovu delotvornost, kao pravi vojni stratezi. On će biti neprijatelj koga treba pokoriti, stranac kome treba predstaviti situaciju u najboljem svetlu, teritorija koju treba osvojiti i sačuvati, radoznalac kome treba skrenuti pažnju i zamazati oči, vanzemaljac sa kojim treba pregovarati o miru i biti spreman na uništenje… Biće sve osim supruga, partnera, voljene osobe, srodne duše.

572301.women talking Treći u paru (3. deo)

Sestra, prijateljica, majka

Kad se žene udruže protiv nekog muškarca, taj nema nikakve šanse.

A one se uvek udružuju protiv.

Neće imati pojma šta ga je snašlo, iako će znati odakle ga je strefilo – jer njegova žena uvek razgovara telefonom šapućući u poverenju, često je zatiče sa prijateljicom (sestrom, majkom) u razgovoru koji se pretvori u trenutak mrtve tišine kad on uđe, dok sledećeg trenutka ne promeni pravac i ton, tako da mu je jasno da se tu nešto kuva.

On će gunđati i mrmljati i neće imati u šta da uperi prstom i zaticaće sebe kako sprovodi neku akciju koju uopšte nije planirao, koja mu se nimalo ne dopada i koja premašuje njegov budžet. Posle nekog vremena radiće dodatno da popuni budžet i uopšte, biće toliko uposlen i zabrinut zbog praktičnih stvari, da više neće imati snage da brine zbog nečijih strategija.

Postaće poslušan izvođač radova i pomiriće se sa takvim životom, ukoliko ne pobegne na vreme.

Prethodne delove pročitajte ovde.

 

Aleksina Đorđević

Editors choice