Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ono što muškarci ne znaju, ako ih mama ne nauči (a majke ne vole da ih uče kako one više nisu glavne žene u njihovom životu) ili ako sami ne provale (ekstrahipersenzitivni tipovi koji su odrasli uz lude i dominantne keve) jeste kako da ne ispadnu klinci i mamini sinovi u očima svoje žene.

Čuh u prolazu parče vaspitnog sadržaja, koji je mlada žena pokušavala da ulije u pognutu glavu svog muža, koji je gurao kolica sa bebom o tome kako on ne može tako njoj da kaže pred majkom…

Žena je delovala zagrejano, ali ne ljuto, u stvarnom naporu da mu objasni zašto i kako on ne može tako.

Ona konta da on uopšte ne konta i nada se da će da skonta.

mother in law couple problem Treći u paru (1. deo)

Dakle, njegova mama ima neke primedbe o nečemu što njegova žena doživljava lično i on se slaže sa mamom. Dobro, ali ne bi trebalo da izrazi to slaganje na način koji odbacuje i ponižava njegovu ženu.

Ako je mama već dovoljno navalentna i nevaspitana da poziva sina u koaliciju protiv snajke, on bi morao da bude malo pametniji i da ne zagrize. Morao bi da stane na stranu svoje supruge, uprkos osećanju da izdaje majku. Trebalo bi, morao bi… pogodbeni načini.

Da, pogađanje je u pitanju, a diplomatija je veština koja se uči iz nužde.

Jer mama će prosto da baci bombu, da se napravi luda i da ode, a on će ostati usred poprišta i neće mu biti jasno zašto ima posla sa tolikom štetom.

A ko će mu objasniti? Njegovi prijatelji sa kojima pije pivo i gleda fudbal? Možda bi neko od njih i umeo, kad bi se uopšte ikako o tome povela reč.

Ako je žena suviše ljuta i uvređena i ne sagledava situaciju iz šire perspektive, mama će ostati onaj treći među njima, a šteta će vremenom biti sve veća.

Aleksina Đorđević

Editors choice