Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Mame su često za svoju decu na Facebook-u izvor blama. Postuju neke sentimentalne pesme, komentarišu svaku fotku svog deteta i fotografije njegovih prijatelja na neadekvatan način i nemaju osećaj za ono zbog čega će se dete stideti pred prijateljima. Mama ume da bude najbolja prijateljica, ali na društvenoj mreži način na koji to mama radi, nije cool. Neka vaše dete otvori jedan profil za rodbinu, kumove i porodične prijatelje, a jedan za svoje društvo, ako je baš potrebno da sa njim ponekad komunicirate preko Facebook-a.

Inače će vas obrisati, a ako tražite objašnjenje, ovih pet razloga su vodeći na listi:

Objave vam nisu kul

Pesme iz vaše mladosti, patetični posteri sa mudrim citatima, linkovi recepata i vaša sklonost da svaki put kad se ulogujete objavite kako se osećate – sve je to u redu za vas i vaše prijatelje koji nisu kul. Ali vaš tinejdžer je zgrožen. Svaki put kad vidi šta ste objavili kaže u sebi jaooo, bre keeevooo, a vi ga posle još pitate što vam nije lajkovao ovo ili ono? Pa kako da vam dete kaže u lice koliko smarate?

tinejdzeri na facebooku 5 razloga zbog kojih će vas vaš tinejdžer obrisati iz prijatelja

Izjave ljubavi i komplimenti u komentarima fotki nisu kul

Naravno da volite svoje dete i da mislite da je slatko, ali ako ispod njegovih fotki stavljate srca i pišete sunce mamino i najlepša si ili baš ste slatki ispod fotke sa tinejdžerom suprtonog pola, za koga sumnjate da je značajan u životu vašeg deteta, ispadate kokoška. Hvalite se svojim piletom koleginicama na poslu, a svoj majčinski ponos i “lukave” pokušaje da saznate da li je to na slici neko bitan, zadržite za komunikaciju uživo. Ne blamirajte dete i ne kvarite mu šanse kod mogućeg bitnog lika sa fotke.

Editors choice