Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Legenda kaže da dobra svekrva ne postoji, ali možemo doći do neke vrste podnošljivog odnosa sa istom. Vi se udajete za njenog mezimca, verovatno nikad neće biti najbolji za njega, ali šta je tu je. Sada ste udata žena i red je da se usaglasite sa njegovom majkom. Nije to nemoguća misija, samo treba vremena i strpljenja, a mi vam dajemo i par saveta kako da ubrzate proces.

Slušajte je kad govori… Ili se barem pretvarajte

Ona će vam dati savet (kad ga ne tražite), rećiće vam kako da odgajate decu (iako već to znate) i biće spremna da pokaže kako ona sve to zna bolje od vas. Nabacite osmeh na lice, poslušajte je i izbegnite svađu. Ko zna, možda vam neki netraženi savet pomogne.

11 Svekrva ne mora da bude bauk

Osmeh na lice i pregurajte teške mesece

Tražite recepte

Ukoliko sve propadne, tu su komplimenti, upućeni na suptilan način. Da biste pregrmeli težak početak, zatražite joj recept nekog jela koje vaš muž obožava. Prihvatiće vašu pohvalu i dati vam recept, iako zna da nikada to neće biti toliko dobro kao njeno.

Iskoristite prošlost da se povežete

Za razliku od današnjeg sveta, gde je sve digitalno, pretpostavljamo da vaša svekrva ima izrađene fotografije u nekom kutku. Zatražite da vidite kako je vaš dragi izgledao u detinjstvu, jer je velika verovatnoća da su najveći nestašluci zauvek zapamćeni. Pored smejanja nad istim slikama i nezadovljstvo vašeg momka, zbližićete se.

Zatražite pomoć, ali nemojte da preterate

Koliko god ovo čudno zvučalo, ponekad je dobra opcija. Ukoliko imate problema sa nečim u vezi sa porodicom ili domom, a znate da vam ona može pomoći, pitajte je. Time pokazujete da poštujete i nju i njeno mišljenje, što će vam biti veliki plus. Međutim, pazite da ne odete u krajnost. Ne želite da ona pomisli da ne možete ništa uraditi same kad su u pitanju vaš muž i deca.

21 Svekrva ne mora da bude bauk

Ukoliko ništa ne uspe, vreme će da odradi svoje

Strpljivo sačekajte da se prilagodite novoj situaciji

Ne možete očekivati da sve bude “med i mleko” one sekunde čim postanete svekrva i snaja. Situacija se promenila, stvari više nisu kao što su bile i ljudima treba vremena da se prilagode promenama. Građenje dobre i zdrave veze između vas dve ne može se desiti preko noći, već polako, jer nije lako prepustiti svoje dete nekome. Budite strpljivi, jer ćete tako olakšati i sebi, ali i svom suprugu.

Tekst: Agneza Janović

Editors choice