Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

O, verovatno ćeš shvatiti mnogo, mnogo više stvari nego što su ove sa spiska, ali ovo je osnova. I to ona, na koju misle svi oni iskusni, kad ti onako pokroviteljski kažu “razumećeš kad budeš imala decu“ i tu se završi sva diskusija, a ti načisto odlepiš od toga. Šta da im kažeš? Koliko tebe živcira ovaj argument, toliko roditelje nerviraju teorije o vaspitanju i odgajanju dece koje propovedaju oni koji nemaju decu. Naprosto, neke stvari ne možeš da zamisliš dok se ne nađeš u situaciji da je to tvoja realnost, a ne nešto što gledaš sa strane i misliš kako ćeš ti to bolje i lakše.

Samoća i privatnost su totalni luksuz

Ceni svoju samoću i privatnost dok ih imaš, jer kad dođu deca, to se ukida. Totalno. Kad su deca u kući (bilo kog uzrasta) nećeš imati mira ni u WC-u. U stvari, naročito ne u WC-u – uvek će imati nešto važno da vam kažu kad zatvorite vrata, ili će vam vikati da požurite. Nećete više jesti na miru, a spavanje je posebna horor priča. Odricaćete se sna samo da uhvatite onih sat vremena rano ujutru dok još svi spavaju da popijete kafu na miru, dovijaćete se za trenutke samoće i osećaćete se vrlo frustrirano i pomalo krvoločno zbog toga. I to je normalno. Ali toga ćete se setiti tek kad se sluđeni i izbezumljeni zapitate da li se sve majke tako osećaju. Odgovor je da.

Nikada nećeš nadoknaditi san

Spavaj kad beba spava, kažu ti žene. Da super, ali beba spava dva sata, pa je budna sat vremena, ili spava sat vremena, pa vrišti naredna četiri sata, a onda opet spava dva sata, pa vrišti sat vremena. Ko da prati taj ritam? Prosto, nema spavanja kad imate bebu. Kad malo porastu i uhvate ritam neprekidnog spavanja po osam ili deset sati, isto se nećete naspavati, jer ćete koristiti to vreme da budete sami, da gledate film, vodite ljubav, tojest da malo radite sve ono što ste nekad radili dok ste bili normalni. Pardon, dok niste bili majka.

spavanje 8 stvari koje ćeš shvatiti kad budeš imala decu

Editors choice