Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Udobnost posvećenog i bezbednog odnosa često uvodi par u rutinu koja prija i kojom su oboje zadovoljni. Osećanja se ne dovode u pitanje, poverenje je potpuno, bliskost duboka – a dobre stvari počinju da se podrazumevaju. Ne zaboravljate vi da se volite i da pripadate jedno drugom, ali ponekad zaboravljate da ste različite osobe i da svaka ima svoj svet i svoj život i da treba budno da posmatrate jedno drugo i da razgovarate, umesto da zaključujete na osnovu toga što se dobro poznajete. Uspavanosti je potrebno buđenje, da bi odnos imao onu dinamiku koja ga održava živim i aktivnim.

Ostavljajte ljubavne poruke

Šta napisati u ljubavnoj poruci? Nekoliko reči u kojima hvalite partnera zato što je divna osoba, što je duhovit, dobar roditelj, što se odlično poneo u nekoj teškoj situaciji, što je uz tebe kad ti je potreban, kako je zgodan i seksi, fantastičan ljubavnik… Pišući povremeno ljubavne poruke i ostavljajući ih na različitim mestima gde on može da ih vidi, prisećaš se svih njegovih osobina zbog kojih si se zaljubila, zavolela ga i zbog kojih je on poseban za tebe, a njemu neguješ samopouzdanje i daješ mu potvrdu da ga voliš zbog njega samog, takvog kakav je.

Uradite svakodnevno vežbu leđa-uz-leđa

Sedite desetak minuta naslonjeni leđima jedno na drugo i neka svako ukratko ispriča kako je proveo dan, šta ga je brinulo, nerviralo, obradovalo… Zatim se okrenite jedno ka drugom i recite jedno drugom (jedno, pa drugo), “kod tebe volim to što…” stavljajući ruku na partnerovo srce. Dodir vaših leđa podstiče posebnu povezanost, osećanje prisnosti i sigurnosti, a dodir partnerove ruke na grudima, na mestu srca, poručuje “dajem ti ljubav”. Neka ovo bude vaša dnevna rutina za buđenje uspavanih (i podrazumevajućih) emocija.

Editors choice