Koji model venčanice je pravi za tebe?

Dekoracija za venčanje koja će ti uštedeti novac

Strategije koje mogu da preporode tvoj uspavani brak

Popularni trendovi za letnja venčanja

Odaberi pravi trenutak za venčanje uz pomoć astrologije

Večita dilema: Treba li da pozoveš na svadbu šefa i kolege?

Zašto si najbolja mama na svetu?

Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Najbolje destinacije za medeni mesec za svako godišnje doba

#ISaidYes: Originalni opisi fotografija kojima možeš da potvrdiš da si se verila

1/3

Udobnost posvećenog i bezbednog odnosa često uvodi par u rutinu koja prija i kojom su oboje zadovoljni. Osećanja se ne dovode u pitanje, poverenje je potpuno, bliskost duboka – a dobre stvari počinju da se podrazumevaju. Ne zaboravljate vi da se volite i da pripadate jedno drugom, ali ponekad zaboravljate da ste različite osobe i da svaka ima svoj svet i svoj život i da treba budno da posmatrate jedno drugo i da razgovarate, umesto da zaključujete na osnovu toga što se dobro poznajete. Uspavanosti je potrebno buđenje, da bi odnos imao onu dinamiku koja ga održava živim i aktivnim.

Ostavljajte ljubavne poruke

Šta napisati u ljubavnoj poruci? Nekoliko reči u kojima hvalite partnera zato što je divna osoba, što je duhovit, dobar roditelj, što se odlično poneo u nekoj teškoj situaciji, što je uz tebe kad ti je potreban, kako je zgodan i seksi, fantastičan ljubavnik… Pišući povremeno ljubavne poruke i ostavljajući ih na različitim mestima gde on može da ih vidi, prisećaš se svih njegovih osobina zbog kojih si se zaljubila, zavolela ga i zbog kojih je on poseban za tebe, a njemu neguješ samopouzdanje i daješ mu potvrdu da ga voliš zbog njega samog, takvog kakav je.

Authentic love by @melissamarshallx

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Uradite svakodnevno vežbu leđa-uz-leđa

Sedite desetak minuta naslonjeni leđima jedno na drugo i neka svako ukratko ispriča kako je proveo dan, šta ga je brinulo, nerviralo, obradovalo… Zatim se okrenite jedno ka drugom i recite jedno drugom (jedno, pa drugo), “kod tebe volim to što…” stavljajući ruku na partnerovo srce. Dodir vaših leđa podstiče posebnu povezanost, osećanje prisnosti i sigurnosti, a dodir partnerove ruke na grudima, na mestu srca, poručuje “dajem ti ljubav”. Neka ovo bude vaša dnevna rutina za buđenje uspavanih (i podrazumevajućih) emocija.

Editors choice