Rođenog švalera (ili inkarnaciju moćnog sultana, vlasnika harema) prepoznaćete po rečenici ona zna gde joj je mesto.

A ta se rečenica odnosi kako na ženu, tako i na ljubavnicu ili ljubavnice. Taj dasa stvarno ume da uredi sebi život.

On voli žene, treba mu mnogo nežnosti, odanosti, seksa, romantike, on ne beži od osećanja i od odgovornosti, on prosto može da održava više veza paralelno.

Iz kog kod razloga da se oženio, njegova žena je bezbedna i zbrinuta, jer je njegova žena i majka njegove dece. Kakva god da je postala za vreme braka (ugojila se, razgoropadila i zapustila), ona će dobijati svoj deo pažnje, i to baš svaki deo koji pripada braku – novac, seks, dogovor oko svih kućevnih stvari, kojih je ona neprikosnovena gazdarica. Ona zna šta ima i ne sme da pređe granicu koju je sultan postavio, makar umirala od ljubomore. Samo treba da stavi na vagu sa jedne strane njegovu poligamiju a sa druge svoj položaj zakonite supruge, kojoj ništa ne manjka i to će joj pomoći da se ugrize za jezik i ostane fina i uslužna.

Hot CoupleS   1024x768   Wallpapers   aman15 22.jpg a 1411 Šta švaleracija može (3. deo)

Njegove ljubavnice su takođe vrlo ljubomorne, ali pošto i one znaju gde im je mesto, ne preostaje im ništa drugo nego da nastave da budu fine i uslužne, da bi mogle da nastave da uživaju u njegovoj izdašnoj pažnji. A ona nije zanemarljiva, nikako. On je nežan i romantičan i strastven, vodiće ih na večere, putovanja i izlete, kao što će im pomoći u svakoj njihovoj akciji – preseljenje, krečenje, kupovina auta, upisivanje deteta u školu, smeštanje bake u bolnicu, organizacija rođendana, slava, venčanja i sahrana.

Jer on zna kako da zadrži ženu na njenom mestu.

Tako što neće imati nikakvu realnu primedbu na njegovo ponašanje prema njoj i učešće u njenom životu, osim te što nije jedina.

Ako vas je usud izručio u ruke rođenog švalera, ne budite besna i arogantna emancipovana žena, nego zauzmite svoje mesto u haremu i uživajte u prednostima. To što se svakog dana borite da očuvate to mesto, daće vašem životu strukturu, fokus i smisao.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pogledajte ovde!

Aleksina Đorđević

Comments