Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Rođenog švalera (ili inkarnaciju moćnog sultana, vlasnika harema) prepoznaćete po rečenici ona zna gde joj je mesto.

A ta se rečenica odnosi kako na ženu, tako i na ljubavnicu ili ljubavnice. Taj dasa stvarno ume da uredi sebi život.

On voli žene, treba mu mnogo nežnosti, odanosti, seksa, romantike, on ne beži od osećanja i od odgovornosti, on prosto može da održava više veza paralelno.

Iz kog kod razloga da se oženio, njegova žena je bezbedna i zbrinuta, jer je njegova žena i majka njegove dece. Kakva god da je postala za vreme braka (ugojila se, razgoropadila i zapustila), ona će dobijati svoj deo pažnje, i to baš svaki deo koji pripada braku – novac, seks, dogovor oko svih kućevnih stvari, kojih je ona neprikosnovena gazdarica. Ona zna šta ima i ne sme da pređe granicu koju je sultan postavio, makar umirala od ljubomore. Samo treba da stavi na vagu sa jedne strane njegovu poligamiju a sa druge svoj položaj zakonite supruge, kojoj ništa ne manjka i to će joj pomoći da se ugrize za jezik i ostane fina i uslužna.

Hot CoupleS   1024x768   Wallpapers   aman15 22.jpg a 1411 Šta švaleracija može (3. deo)

Njegove ljubavnice su takođe vrlo ljubomorne, ali pošto i one znaju gde im je mesto, ne preostaje im ništa drugo nego da nastave da budu fine i uslužne, da bi mogle da nastave da uživaju u njegovoj izdašnoj pažnji. A ona nije zanemarljiva, nikako. On je nežan i romantičan i strastven, vodiće ih na večere, putovanja i izlete, kao što će im pomoći u svakoj njihovoj akciji – preseljenje, krečenje, kupovina auta, upisivanje deteta u školu, smeštanje bake u bolnicu, organizacija rođendana, slava, venčanja i sahrana.

Jer on zna kako da zadrži ženu na njenom mestu.

Tako što neće imati nikakvu realnu primedbu na njegovo ponašanje prema njoj i učešće u njenom životu, osim te što nije jedina.

Ako vas je usud izručio u ruke rođenog švalera, ne budite besna i arogantna emancipovana žena, nego zauzmite svoje mesto u haremu i uživajte u prednostima. To što se svakog dana borite da očuvate to mesto, daće vašem životu strukturu, fokus i smisao.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pogledajte ovde!

Aleksina Đorđević

Editors choice