Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

Pet tipova žena kod planiranja venčanja

Neobjavljene fotografije princeze Dajane sa kraljevskog venčanja

Predbračna obećanja – sebi i njemu

1/2

Pre nego što odlučiš da svoj život povežeš sa nečijim, nakon što shvatiš da ne uzimaš samo njega, već i čitav paket koji ide sa njim – njegova porodica, okolnosti u kojima je odrastao, njegove emotivne povrede, ubeđenja, strahove i težnje, treba da ustanoviš kompatibilnost i na drugim nivoima odnosa.

Kakva je njegova duhovna i religiozna filozofija (i praksa)

Veoma je važno da li je on religiozan, odnosno, da li dolazi iz porodice u kojoj je dobio religiozno usmerenje i vaspitanje, ili je usvojio neku drugu duhovnu filozofiju i praksu. Ako je jedno od vas dvoje veoma religiozno, a drugo uopšte nije, ili bar ne na isti način, to će dovesti do nesuglasica, pre ili kasnije. Naročito kad dođu deca i kad se postavi pitanje da li ona treba da se odgajaju u verskom duhu, ili ateističkom, ili nekom trećem.

Verski fanatizam je svakako ozbiljna stvar i ne treba ga shvatiti olako, jer će određivati sve njegove akcije i reakcije, a svakako ukazuje i na nedostatak tolerancije i duhovne širine.

View this post on Instagram

Authentic love by @sirberry

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Da li imate dovoljno zajedničkih vrednosti i interesovanja

Na duge staze, veoma je važno da imate iste vrednosti koje se tiču najvažnijih opštih životnih stavova – vernosti, poštenja, humanosti, kao i da li imate dovoljno zajedničkih interesovanja. Nije neophodno da vas zanimaju iste stvari, ali trebalo bi da vas povezuju bar neki sadržaji u kojima ćete zajedno uživati (ljubav prema putovanjima, istu sklonost ka zabavi i odmoru i opuštanju, kulturnim sadržajima…). Intelektualna veza je nešto na šta ćete moći da se oslonite kad su drugi oblici povezanosti u krizi, ili u drugom planu.

Velike razlike u oblasti vrednovanja životnih sadržaja i interesovanja, navika i planova, dovešće do udaljavanja do te mere da svako počne da živi svoj život, bez dodirnih tačaka sa partnerom.

Editors choice