Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Verovatno se svako jutro trudite da osmislite kvalitetan doručak za vaše mališane. Voće, sendviči, kukuruzne pahuljice u mleku ili omlet – sve im u jednom trenutku postane dosadno.

Popularna hrana za doručak menja se iz godine u godinu, a na različitim meridijanima jedu se nezamislivo različite stvari.

Otkrivamo vam kako izgledaju porcije za doručak mališana širom sveta, sa nadom da će vam to dati ideje za sutrašnji doručak vaše dece.

dorucak sirom sveta 61 Šta deca širom sveta jedu za doručak dorucak sirom sveta 51 Šta deca širom sveta jedu za doručak

Fermentisano jelo od soje pod imenom “Natto”, beli pirinač, supa, krastavčići, grilovani losos i “Tamagojaki” – omlet u rolnici, uobičajene su namirnice na trpezi trogodišnje Saki Suzuki iz Tokija.

dorucak sirom sveta 31 Šta deca širom sveta jedu za doručak dorucak sirom sveta 111 Šta deca širom sveta jedu za doručak

Osmogodišnjakinja iz Istanbula za doručak jede kajmak, jaja, masline, kozji, ovčiji i kravlji sir, sveže povrće i nezaobilazne pite.

dorucak sirom sveta 101 Šta deca širom sveta jedu za doručak dorucak sirom sveta 15 Šta deca širom sveta jedu za doručak

Šestogodišnji Parižanin dobija nešto umereniji obrok – kivi, puter i džem od borovnice na malo hleba, ceđenu narandžu i cerealije sa mlekom.

dorucak sirom sveta 131 Šta deca širom sveta jedu za doručak dorucak sirom sveta 91 Šta deca širom sveta jedu za doručak

Četvorogodišnja braća sa Malava dan počinju sa zaslađenim crnim čajem, slatkim kukuruznim hlebom i malo krompir-pirea.

dorucak sirom sveta 141 Šta deca širom sveta jedu za doručak dorucak sirom sveta 21 Šta deca širom sveta jedu za doručak

Mala Holanđanka za doručak jede nepreporučljiv doručak, koji bi se dopao vašim mališanima: Hleb, puter i slatkiše preko njega!

dorucak sirom sveta 81 Šta deca širom sveta jedu za doručak dorucak sirom sveta 41 Šta deca širom sveta jedu za doručak

Islanđani se hrane značajno zdravije, pa njihovi mališani doručkuju ovsenu kašu sa malo grožđica,  javorovim sirupom i braon šećerom, kiselo mleko i riblje ulje.

dorucak sirom sveta 121 Šta deca širom sveta jedu za doručak dorucak sirom sveta 71 Šta deca širom sveta jedu za doručak

Brazilski klinci hrane se slično našima, doručkujući čokoladno mleko ili belu kafu, hleb sa puterom, šunku i sir.

Jasna Stanić

 

Editors choice