Stalna seksualna aktivnost

Čak i one koji su dokazano dominantni i izdržljivi igrači može da zadesi period “mirnog mora”, ali ne i oženjenog čoveka. Sve dok održavate visok nivo u obavljanju supružničke dužnosti, vaša žena vam neće uskraćivati seksualno zadovoljstvo. Neće vas ohladiti sa glupim izgovorima poput “Boli me glava”, nego će uzvratiti istom merom. Samo se potrudite da provedete dovoljno vremena razmišljajući kako biste mogli da je zadovoljite.

slika25 Šest načina na koje brak može da poboljša vaš seksualni život

Oslobodite se stega i uživajte

Neizostavna kreativnost

Opuštanje koje nastupa u braku ima za posledicu da posle nekog vremena više niste tako oduševljeni svojim partnerom. Ako ste se odlučili na monogamiju, posle određenog perioda ćete biti primorani da isprobate nove stvari. To uopšte nije loše. Niko ne voli dosadan seks. Ostaje na vama dvoma da ga začinite tako što ćete smišljati sve originalnije načine da uzbudite partnera. Sviđa vam se ta pomisao? Ne možete izvoditi ovakve stvari sa više partnera. Morate da se usredsredite na jednu osobu kako bi vam ovo pošlo za rukom.

slika33 Šest načina na koje brak može da poboljša vaš seksualni život

Uživajte u zajedničkim momentima

Veće samopouzdanje

Kada je reč o muškarcima, njihov seksualni učinak najviše zavisi od nivoa samopouzdanja. Muškarac koji je siguran u svoje adute i svoju sposobnost da koristi te adute, ostaviće i bolji utisak u spavaćoj sobi. Ako ste dokazali svojoj ženi da je svaki put možete odvesti na putovanje “do meseca i nazad”, onda će i vaše samopouzdanje biti veoma visoko. Što je veće samopouzdanje to je i seks bolji.

Comments